fbpx

Звездни бебета се появяват съвсем скоро

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ и снимки инстаграм

Няколко са известните дами, които очакват дете съвсем скоро до дни. Страхотната Ивет Лалова е вече в трескава подготовка на мъничето. Тя показа как съпругът й вече сглобява леглото на мъничето. Терминът на Ивет е 11 април и майката е нетърпелива.

Друга голяма звезда и любимка на българските любители на турски сериали Еда Едже е също в трескаво очакване на момиченцето си и на нея й остават дни до това щастливо събитие.

С почитателите си в социалната мрежа сподели, че вече няма търпение да роди, за да може да хапва сладко и да се наспи.

Има още една дама, която е малко по-назад, но пък в момента активно се изявява на сцената на „Като две капки вода“. Това е Християна Лоизу, която в предаването сподели, че е бременна.

Не исках да съм от бременните, които стоят само в къщи и чакат да родят, сподели Християна в ефира на „Здравей България“. Пазя се повече, но нищо не пестя, танцувам и скачам, раздавам се доколкото мога. Образът на Ъшър ми бе най-труден. Освен многото танци в допълнение бе превъплъщението в мъж.

Тя сподели, че все още не знаят пола на бебето, защото искат да е изненада както за тях самите, кака и за цялото й семейство.

Нямам търпение да му видя личицето, да го усетя и прегърна. Планирам да родя в Кипър и да остана там доколкото ми е необходимо и когато съм готова ще се върна на сцената.

За участието си в Капките сподели, че й тежи последното място, чувства се недооценена и ако зависи само от зрителите нямаше да е в дъното на класацията.

 

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!