fbpx

Зрителите: Журито на „Звездите в нас“ направо трябва да си ходи

Незабавни статии

След няколко излъчвания новото музикално шоу на Маги Халваджиян „Звездите в нас“ набира скорост. Много никому неизвестни като изпълнители мъже и жени, се качват на сцената и дават всичко от себе си, за да се покажат в най-добрата светлина пред жури, публика и зрители пред екраните.

Но досега, вече четвърто излъчване коренно се различава мнението за показаните изпълнения между жури и зрители. Особено коментиращата изпълненията Софи Маринова, която по нейния си начин отсява участници, каквото сърцето каже.

външна реклама

Маги ми поръча да слушам рокаджийски песни повече, обаче аз Металика си ги знам. С тази балада ме ударихте в сърцето, коментира изпълнението на момчетата, имитиращи Джеймс Хетфилд.

Лаконично се изказа за имитацията на Веселин Маринов, че даже са докарали тембъра му, хареса ги, все пак е по-запозната с творчеството на този изпълнител.

Гримьорите, фризьорите, стилистите искам да кажа, че направо сте Тина Търнър, даде оценка за отбора имитиращ великата певица.

И не закъсняха реакциите и коментарите по повод преценката за това, кой заслужаваше да продължи напред.

С това карикатурно жури все повече отблъсквате зрителите.Много ги подценявате с този избор от толкова неадекватни,ограничени ,без музикална култура да оценяват и се подиграват с крайните решения, които взимат. Пълен шит е това журЕ!

Неадекватно жури, не могат да говорят с изключение на Дони.
Водещите са добри и замазват положението.
Избраха най неадекватните отбори
Трябваше Адел,Металика и Тина Търнър
Веско и Бритни бяха като детската градина

Толкова им е капацитета на част от журито …
Едни още си търсят стила, други тепърва се запознават с различен от техния …
А иначе са „доказани“ и
“ многоуважавано Журе “ !
От началото на предаването се чудя как се оценява имитация на нещо ,което не познаваш !?
Ам ето как !😡

В този момент приключвам с това предаване. В потрес съм. Избраха да продължат най-слабите… по-неразбираеми причини. Има по принцип две места…за тях избраха най-слабите ,и неможещи. Смилиха се за трети отбор,който така или иначе трябва да продължи…но другите ,първи два ,трябваше да са тези ,които отпадат. Аз съм потресена просто!

Журито направо да си ходи Тина Търнър ако чуе,ще спре да пее,акъл нулев ужас,повече няма да гледам това неадекватно предаване и жури!

Има нещо сбъркано в това Шоу. Нали търсите пеещи и можещи певци защо продължават хора които правят пародийни образи не говоря само за тази вечер, а като цяло …

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!