fbpx

Зрителите защитиха майката на Буда от Пловдив: Бабите ни и без ЕГН са оживели

Незабавни статии

Кадри Нова ТВ

Голяма дискусия между зрителите се разрази след репортаж по Нова ТВ за майка, която отказва да регистрира детето си. Три годишният Буда, както го нарича тя живее без ЕГН и никой досега не е успял да я убеди, че той трябва да бъде записан като съществуваща личност.

41-годишната Галя Танева, заедно със сина си живеят в края на с. Иван Вазово. Майката категорично отказва да го регистрира, не желае детето да има ЕГН и акт за раждане.

външна реклама

Това е стартирането на всеки един от раждането в дяволската система и това го знаят всички. Всяко ЕГН означава роб №…, с който се регистрира и започва веднага подчиняването и на родителите и на детето. Тези мотиви изтъкна майката за категоричното си решение.

Зрителите се разделиха в мнението си дали е права или не.

Къде спят социалните? Или когато стане късно,ще си измислят оправдания?!
Очевадно е, че тази “майка” има проблем

Какъв ли гражданин ще порасне Буда? Мисля,че и двамата имат нужда от помощ и то още сега, докато е време….

Къде са социалните?
Тук наистина трябва да бъдат взети сериозни мерки.

Не става въпроса само за ЕГН – то! Това дете расте встрани от хора и социализация. 

Други опитаха да й влязат в положение и да опитат да разберат мотивите й.

Защо притискате жената. Тя е права. Щом го запишат и става роб на една система, която не работи. Не и помагате, а я преследвате. И сега като целия народ е без ток и с безумни цени за вода какво правим. Жената е по-нормална от всички нас и е права.

Най-лесно е да съдим , а защо преди това не се опитаме да се поставим от другата страна и да разберем !!!???

Не съдете, само се молете да не сте на нейно място? Никой не е застрахован за съжаление, живота е като палачинката. Детенцето как надничаше отзад, горкото.

 Впрочем ЕГН-тата ги въведоха някъде през 80-те, ако не се лъжа. Как ли пък сме живели без ЕГН преди?! А в западните страни нямат ЕГН, впрочем. Как ли пък живеят без ЕГН? Дали е луда жената или се опитват да я изкарат такава, не е ясно.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!