fbpx

Зрителите заподозряха Цвети в измама

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Мами ли Цвети зрителите като играе роля на невинно упорито момиче в Кухнята на ада?

Колоритното участие на врачанското момиче Цвети разделя мненията за представянето й в „Hell’s Kitchen„. Първоначално имаше забележки от страна на зрителите за външния й вид и детското поведение, но постепенно тя спечели доста от тях на своя страна.

Тя бързо спечели и благоразположението на шеф Ангелов.

Позитивна, усмихната и непринудена – това привлича симпатиите към нея и може би любопитството докъде би стигнал участник без никакъв опит в кухнята.

Справя се доста по-добре от тия с 20 години опит… А още е ученичка. Да не говорим, че вече един път мина на номинации и изкара вечерната резервация още първата седмица. Не играе сечено на никой, готви си, не им прави мръсно. Мен ме кефи. След 10-15 години ще е екстра , като готвач.

Браво браво Цвети невероятна душичка си милата страхотна си нямам думи красива и невероятна

Такова е общото мнение на хората, които симпатизират на Цветомира и я смятат за забавна. Други виждат преиграване в поведението на момичето, и че тя много добре знае кое се харесва и би спечелило симпатии към нея.

Зрителите започнаха да изпитват сериозни съмнения

Стига бе хора, вярно е че е млада ама май прекалено много вече започна да преиграва. Знае какво ще хареса зрителя и това му дава. Все пак говорим за готвене а не за актьорско майсторство. И Гичка беше душица но това момиче вече много преиграва дори и от към диалект.

Тази малката не разбирам театър ли играе или наистина е толкова неадекватна. Ако е само за пред камерата е адски добра. 🙂 Между другото нейното ризото изглежда супер.

Това клето девойче просто запълва позицията на уж природно талантливия народен герой, константна в сценария на предаването за радост на зрителите от село. Съмнявам се ризотото й, че и първо в живота, да става за ядене.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!