fbpx

Зрителите заподозряха Цвети в измама

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Мами ли Цвети зрителите като играе роля на невинно упорито момиче в Кухнята на ада?

Колоритното участие на врачанското момиче Цвети разделя мненията за представянето й в „Hell’s Kitchen„. Първоначално имаше забележки от страна на зрителите за външния й вид и детското поведение, но постепенно тя спечели доста от тях на своя страна.

Тя бързо спечели и благоразположението на шеф Ангелов.

външна реклама

Позитивна, усмихната и непринудена – това привлича симпатиите към нея и може би любопитството докъде би стигнал участник без никакъв опит в кухнята.

Справя се доста по-добре от тия с 20 години опит… А още е ученичка. Да не говорим, че вече един път мина на номинации и изкара вечерната резервация още първата седмица. Не играе сечено на никой, готви си, не им прави мръсно. Мен ме кефи. След 10-15 години ще е екстра , като готвач.

Браво браво Цвети невероятна душичка си милата страхотна си нямам думи красива и невероятна

Такова е общото мнение на хората, които симпатизират на Цветомира и я смятат за забавна. Други виждат преиграване в поведението на момичето, и че тя много добре знае кое се харесва и би спечелило симпатии към нея.

Зрителите започнаха да изпитват сериозни съмнения

Стига бе хора, вярно е че е млада ама май прекалено много вече започна да преиграва. Знае какво ще хареса зрителя и това му дава. Все пак говорим за готвене а не за актьорско майсторство. И Гичка беше душица но това момиче вече много преиграва дори и от към диалект.

Тази малката не разбирам театър ли играе или наистина е толкова неадекватна. Ако е само за пред камерата е адски добра. 🙂 Между другото нейното ризото изглежда супер.

Това клето девойче просто запълва позицията на уж природно талантливия народен герой, константна в сценария на предаването за радост на зрителите от село. Съмнявам се ризотото й, че и първо в живота, да става за ядене.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!