fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

През цялата пролет на тази година една от най-обсъжданите личности в цяла България бе Виктор Стоянов. Той бе главен герой в риалитито по БТВ „Ергенът“, а страстите на жените, които опитваха да се доберат до сърцето му, предизвикваха смесени емоции в зрителите. По улиците пък бившият гребец постоянно бе обект на желание за селфита и автографи.

Няколко месеца по-късно животът на мачото е съвсем различен. За това разказа самият той в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В момента той подготвя книга и телевизионна рубрика в предаването „Преди обед“. Виктор има и приятелка, с която всъщност е бил вече заедно по време на излъчването на „Ергенът“ по БТВ. Както е известно, самите снимки са били няколко месеца по-рано – през 2021 г.

„Малко съм притеснен, защото не съм идвал от няколко месеца тук. За много хора си оставам Ергена. Не съм ерген, но те пак ми викат така. Имам си девойка до мен. Заедно сме от малко преди да започне излъчването на предаването. Осъзнавате ли колко е трудно да се криеш – дават те едва ли не всяка вечер по телевизията, хората навсякъде те разпознават, снимат те и ти трябва да се правиш на ерген. С моята приятелка не сме гледали заедно епизодите, тъй като нямаше да е удобно със сигурност“, каза с усмивка Стоянов, а водещият възкликна: „Е, то аз не можех да го гледам с моята приятелка, камо ли ти с твоята“.

След това Цитиридис го попита дали продължава тази мания около него, при която го снимат, срещат го и го дебнат навсякъде. „Продължава, но вече не е същото. Не е мания. По-скоро хората са свикнали с образа ми. Днес последно се снимах на един светофар с един човек. Свали си прозореца, поздрави ме, което беше много мило от негова страна, и попита дали можем да се снимаме. Аз стоях в моята кола, а той в неговата, и реши да ни снима както сме така. Получи ни се селфито. Вече я няма тази налудничава еуфория като ме видят някъде по улицата“, сподели Виктор.

Той сподели, че няма много информация относно мъжа, който ще го наследи във втория сезон на риалитито. „Знам за него единствено това, което се пише в интернет. Иначе започвам нова рубрика „Стажант по неволя“. В нея ще се явявам в ролята на различни професии, ще се срещам с хора, които са от дълги години в някоя от тях. Вече са заснети четири епизода“, обясни той.


БТВ
Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов

Кадри: БТВ: Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов По изключително любопитен начин премина днешния епизод на „Стани богат“. Освен участниците, внимание предизвика и един от жокерите в публиката. Става дума за легендарния вратар на „Левски“ и националния отбор по футбол Стефан Стайков-Заека. Той бе жокер на …

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

error: Content is protected !!