fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ

През цялата пролет на тази година една от най-обсъжданите личности в цяла България бе Виктор Стоянов. Той бе главен герой в риалитито по БТВ „Ергенът“, а страстите на жените, които опитваха да се доберат до сърцето му, предизвикваха смесени емоции в зрителите. По улиците пък бившият гребец постоянно бе обект на желание за селфита и автографи.

външна реклама

Няколко месеца по-късно животът на мачото е съвсем различен. За това разказа самият той в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В момента той подготвя книга и телевизионна рубрика в предаването „Преди обед“. Виктор има и приятелка, с която всъщност е бил вече заедно по време на излъчването на „Ергенът“ по БТВ. Както е известно, самите снимки са били няколко месеца по-рано – през 2021 г.

„Малко съм притеснен, защото не съм идвал от няколко месеца тук. За много хора си оставам Ергена. Не съм ерген, но те пак ми викат така. Имам си девойка до мен. Заедно сме от малко преди да започне излъчването на предаването. Осъзнавате ли колко е трудно да се криеш – дават те едва ли не всяка вечер по телевизията, хората навсякъде те разпознават, снимат те и ти трябва да се правиш на ерген. С моята приятелка не сме гледали заедно епизодите, тъй като нямаше да е удобно със сигурност“, каза с усмивка Стоянов, а водещият възкликна: „Е, то аз не можех да го гледам с моята приятелка, камо ли ти с твоята“.

След това Цитиридис го попита дали продължава тази мания около него, при която го снимат, срещат го и го дебнат навсякъде. „Продължава, но вече не е същото. Не е мания. По-скоро хората са свикнали с образа ми. Днес последно се снимах на един светофар с един човек. Свали си прозореца, поздрави ме, което беше много мило от негова страна, и попита дали можем да се снимаме. Аз стоях в моята кола, а той в неговата, и реши да ни снима както сме така. Получи ни се селфито. Вече я няма тази налудничава еуфория като ме видят някъде по улицата“, сподели Виктор.

Той сподели, че няма много информация относно мъжа, който ще го наследи във втория сезон на риалитито. „Знам за него единствено това, което се пише в интернет. Иначе започвам нова рубрика „Стажант по неволя“. В нея ще се явявам в ролята на различни професии, ще се срещам с хора, които са от дълги години в някоя от тях. Вече са заснети четири епизода“, обясни той.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!