fbpx

Зрителите видяха нещо странно със Сашко при първата му поява

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Драмата със Сашко се превърна в риалити шоу. Повечето хора дават уж загрижено мнение, но истината че за тях случаят си е поредния сеир.

След мъчително деветдневно издирване и толкова престой в болницата Сашко се прибира у дома.
Вече е много по-добре. Той ходи повече, в добро настроение е, рисува. Първата му рисунка беше нещо като огньове, дървета, храсти. Чете книжки за вълшебната гора, сподели бащата на момчето Александър Цветанов.

външна реклама

Много доброволци, полицаи, водолази, планински спасители търсиха денонощно детето. На всички тях бащата е безкрайно благодарен, че не се отказаха, имаха вяра и продължиха докрай.

Аз самият си имах убеждението, че е жив и трябва да го намерим, обясни той. Разследването продължава и те ще установят дали е имало външна намеса в изчезването му. Аз четох през тези дни за други деца с подобен проблем, че също са издържали. Сашко е герой.

Бащата сподели още, че никой не го е заплашвал и искал откуп от него. Детето е било дехидратирано и много гладно. Цветанов сподели, че искал банани, баница, кроасани.

Много хора искрено и от душа се радват за щастливия завършек на това приключение за Сашко.

Браво. Радвам се за Саши, той стана герой и накара добрите хора да се сплотят и с болка и молитви го измолиха пред Бог да го спаси.Жив и здрав да си Саши и никога да не се случва това,което ти се случи мило дете на теб и на никой по света. Бъди благословен от Бог и хора.

Други все още не са убедени, че това не е нагласено и няма намеса на външни хора, че и извънземни.

Баща му преди дни беше казал категорично, че Сашко няма да може да разкаже какво се е случило заради специфичното си състояние.

Зрителите обаче забелязаха, че детето все пак отговоря разумно и вероятно може да разкрие някои неща.

Не знам какъв герой е Сашко и какво геройско извърши, герои са тези които девет дена непрекъснато го търсеха включително и кучетата

Хубавото от всичко че детето е намерено и е живо и здраво но бащата няма как да не знае как е изчезнал Сашко и го няма толкова дни,това не е игла че да я загубиш

Нещо го тормози това дете!? Щом може да говори, дано каже нещо на татко си!!! Или да нарисува нещо! Да не е заплашено детето от хората, които го бяха отвлекли???? По лицето му на снимката личи много, че го тормози нещо!? Милото, не трябва да се страхува, а да каже. Да има човек винаги със него и на училище,в къщи и на разходка,за да е спокоен! Да е жив и здрав и да се успокои вече,да си почине в къщи!

Нищо такова не е преживял, не го ли разбрахте?! Това е вашата душа, а не неговата. Той се е крил от спасителите и е бил много щастлив. Той е като планинарите – знам го от собствен опит. Животните са подобни – няма никакъв страх.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!