fbpx

Зрителите тъгуват за Билалов

Блиц Новини

Кадри БТВ

Стартира новият сезон на „Стани богат“ начело с новия водещ Ники Кънчев. Първото издание бе благотворително и гост-звезди опитаха да спечелят прилична сума за добра кауза.

Очите на зрителите обаче бяха вперени в Ники Кънчев, неговото завръщане предизвика любопитството, как след толкова години и след като предшественика му Билалов бе наистина много харесван той ще се справи. Лека нервност прозираше в поведението му, която опита да тушира с повече говорене от необходимото и това не остана незабелязано.

Много, прекалено много говори водещият, дори не дава възможност на участниците да мислят. Прекалено възбудено се държи, сигурно причината е връщането му в предаването. Чак е дразнещ. Не зная какво му харесвате ? Биллов беше далеч по-приятен, спокоен.

Поостарял е Ники Кънчев, липсва му увереността и излъчването което имаше!

Доста самохвално и надуто встъпително слово направи снощи Ники Кънчев. Никаква колигиалност към предишния водещ, който не само не му отстъпва, но и го превъзхожда с интелект, ерудиция, знания, спокойно водене и тънък хумор. Ники да не би да смята, че само него сме чакали. Сезоните с Билалов бяха на висота. Ще ми липсва много.

Наистина редно бе да спомене поне за предшественика си, да каже две мили думи, да сниши малко излишното самочувствие, а не да изтъква колко е бил велик преди години. Това не направи добро впечатление дори у тези, които го очакваха с нетърпение.

Добре, че са зрителите и фенове на тази велика игра да окажат нужното внимание и на предишния водещ.

И Билалов също много добре водеше. Радвам се ,че има умни хора в нашата страна. Предаването го гледам отдавна и много ми харесва.

Не правите разлика, че това е първо предаване с известни участници и благотворителна цел. Това е причината.

Ники Кънчев си беше емблема на това предаване! 🌟
Радвам се, че ще го гледам на екрана и то отново в този формат! 🤗
Беше ми малко трудно в началото да свикна с Мишо Билалов, но постепенно се „привързах“ към чувството му за хумор, смеха и закачките, с които успяваше да разчупи атмосферата на играта.
Ще ми липсва този талантлив и неподправен актьор! ☺️
Пожелавам успех и на двамата в новите им проекти и начинания!
🍀🌈✨
В крайна сметка те правят всичко това за нас – зрителите!

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!