fbpx

Зрителите: Старите герои са истинските победители във „Фермата“

БТВ

Кадри БТВ

Много важен дуел спечели Валерия, не само за себе си и оставането си в предаването „Фермата“, а и за отбора на старите герои, който спечели още една точка в актива си и вече води пред новите надежди с 4 на 3. Битката бе оспорвана и Елена не се даде без бой, но грешна тактика при нареждане на битките наклони везните в полза на гимнастичката.

Елена и Камелия много сбъркаха като поставиха цели три точки на битка, която се доближава до елемент в гимнастиката, а именно лента. Без проблем Валерия мина през това изпитание и категорично си спечели победата.

външна реклама

По хилядите коментари на зрителите след края на дуела се вижда голямата подкрепа към старите герои.

Браво на Валерия. А пък вече е късно Елена да разбере,че Камелия я прецака.

Нямах против Елена, но Валерия е в пъти по- добра.
Като цяло мисля, че тя единствена заслужава победата на финала.
Колкото до представянето на Елена…… Много лошо подредени точки, но за това основна заслуга има супер гърл ( която много иска да излезне и да мачка ама се дърпа).
В предишни епизоди се видя, че няма никакви елементарни познания, а как можа да сложи на Алманаха толкова точки, не знам

Така, става, като, Елена си мисли, че битката е само късмет. Камулка“Войничето’, добре врътна,Елена и затова, още преди, дуела, Камулка ,взе да се,мазни на Аксунка. Злобата и завистта на Камулка, ще ни се върне, като бумеранг във наглата муцунка.

Никоя от жените на младите надежди нямат шанс да спечелят в битките срещу старите герои жени. Следващата седмица старите герои печелят петата си точка и се обединяват. Никой от новите дори и да спечели в битка не може да стане фермер 3 седмици, старите са повече и те ще решават кой да е ратай……и т.н.

Камелия трябва да се обвинява защото тя си е изпрати в къщи а и лицемери са тези новите, а Ванчето сама си го направи като избяга в другия отбор.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!