fbpx

Зрителите скочиха срещу победителя в „Черешката на тортата“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Приключи първата седмица от новият сезон на „Черешката на тортата“ с очакван победител – Росен. От първата вечер той ощетяваше колегите си с ниско оценяване, а те него – не и резултатът е налице. Манчев опита да намекне, че е бил строг с колегите си.

Изключително взискателен си към храната, личи че я обичаш, малко иронично го оцени шеф Манчев.

Но все пак бе единственият, който получи максималния брой точки и логично наградата отиде в неговите ръце.

Много се радвам, че участвах, заредих се с много положителни емоции и очаквам тепърва да има още.

Това ядоса много зрители, които пожелаха оценяването да не се прави от участниците.

Този Росен, с тази негова постъпка ми стана неприятен.
Само на него му се помагаше, само той плюеше против останалите участници и с гордост си взе незаслужената награда

Би трябвало да има и гласуване във фейсбук, кой заслужава и кой не. Ясно, че ще има интриганти и подмолни игри във някоя седмица, но с това кой имал най-много точки и автоматично да печели е абсурдно. Гледайки първия епизод от седмицата, си казах, че няма да гледам останалата част, то се подразбира от болшинството коментиращи и настроението им.

Защо е толкова нечестно това предаване? Събират се група хубави хора, изсипва се един и взема плакета. Трябва Манчев да взема адекватно решение, а не да се награждават хора, които ощетяват.

Недостойна победа… В такъв случай плакетът няма никаква стойност. Притежателят му също!

Добре, де… Манчев не видя ли, че РосенЧО умишлено оРяза точки на останалите, та му даде плакета на него?! ПиснА ми! Всеки сезон една и съща боза… Все печелят тези, които не заслужават!

Незаслужена награда -само той отнемаше точки

Този човек накъде е тръгнал? Та той реално загуби. Каква кариера, какви фенове? Изложи се пред цяла България, а продукцията го използва, за да се възмущаваме всички ние тук.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!