fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Зрителите се притесниха за журналистката и панелист в „На кафе“ Кристина Патрашкова. По-наблюдателните забелязват в последните дни промяна.

На врата на журналистката се вижда тъмно петно от едната страна.

Според хората, които редовно и внимателно гледат предаването на Гала, то не е съвсем от скоро там, но Патрашкова го е прикривала с грим, яки или шалчета. В последните две предавания обаче журналистката е спряла тези опити.

Малко странно е, че в „На кафе“ екипа често споделя доста лични и съкровени неща, но проблемът на Криси Патрашкова не е повдигнат до момента.

Гала и екипа ѝ завършиха седмицата, в която празнуваха рождения ден на водещата, а веднага след това деня на виното и любовта, във флиртаджийско настроение.

Дамите от екипа се постараха да бъде „горещо“ в студиото. Лора Капустина-Милев се появи с доста дълбоко деколте.

Водещата на туристическата рубрика Гергана Змийчарова пък демонстративно се разходи из студиото, за да могат операторите да снимат перфектните ѝ крака.

Най-големия флирт на Гала обаче се видя в четвъртък, когато тя без никаква причина мушна молива си в косата на любимеца си Дарин Ангелов. Закачката ѝ беше леко инфантилна, но явно двамата вече са си толкова близки, че няма проблем да се държат като ученици.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!