fbpx

Зрителите съжаляват за работливката Мирела

БТВ

Кадри БТВ

След женският дуел в събота от селскостопанското риалити „Фермата“ си тръгна едно слънчево и позитивно момиче – Мирела. Аксения очевидно я превъзхождаше в битките, но тя стратегически я избра, за да помогне на отбора си. Въпреки това, тя не се отказа и предаде, а си завърши игрите докрай и наистина се представи достойно.

външна реклама

Емоциите във „Фермата“ в сравнение с реалния живот са по десет. Вън – вътре аз съм си аз, абсолютно никаква разлика, сподели пред Петя Дикова отпадналата от дуела Мирела.

Момичето от Бургас сподели, че е влязла за да си почине от външния живот и предимно работеше в стопанството за което два пъти стана „най-полезен фермер“.

Сблъсък на поколенията имаше и вътре се научих да бъда по-сдържана, което за мен е голямо постижение.

Мирела завършва образованието си в Англия, но не остава на острова, а се връща отново у нас.

Семейството и родината си е друго, където те дърпат корените е най-добре, нашето си е най-хубаво няма какво да се лъжем.

Зрителите също се изказаха позитивно за нейното представяне и всичко, което показа по време на престоя си вътре в стопанството.

Понеже не правеше интриги и не беше интересна на много хора, но аз с това ще я запомня. Жалко, че си тръгна, но срещу Акси нямаше шанс.

Много симпатично и добро момиче. Играеше честно без злоба и интриги към никой. Старателно и изпълнително и много разумно. Изказванията й и вижданията и за живота, благата й усмивка, просто печелят сърцата на хората. Браво на родителите отгледали и възпиталия в честност и труд.

Всъщност тя беше най-работливата от жените и мъжете много я уважаваха! Не случайно няколко пъти бе избрана за най-полезна! Но хайде всички да си признаем каква битка гледахме! Аксения се би достойно! Запази самообладание! Слушаше съветите на отбора и победи абсолютно достойно! Физиономиите на Новите мъже бяха безценни след победата й! 😉

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!