fbpx

Зрителите са силно загрижени за новия Ерген Евгени

БГ звезди

кадър bTV

Както и се очакваше, само за два дни новият главен герой в шоуто „Ергенът” по bTV – пианистът Евгени Генчев, беше буквало разчепкан в коментарите на зрителите. Между мненията има и крайно негативни оценки, както и суперлативи. За един известният най-вече зад граница музикант е чудесно попадение за предаването, други пък откровено му се присмиват. Много зрители, покъртени от някои сцени в първия сезон на предаването, не могат да разберат, как е възможно утвърден творец с кариера като Евгени да се съгласи да участва в него.

В крайна сметка трябва да се отбележи, че зрителите и особено зрителките са получили положително първо впечатление от новия Ерген. И страшно много от тях са искрено загрижени за него.

Основното притеснение е свързано с подбора на участничките в любовното риалити. Аудиторията масово заявява, че присъствието на Евгени Генчев вдига летвата и подборът на „момите” в „Ергенът” трябва да е много, много по-сериозен. Според зрителите ще е недопустимо в шоуто да влязат участнички със съмнителен интелект и култура. За съжаление, опитът от първия сезон в това отношение е доста горчив. Ето някои от най-характерните коментари по темата:

„Интелигентен и стойностен мъж! На много по високо ниво от Виктор! Дано момичетата бъдат по-добре подбрани, защото в предишния формат бяха пълна трагедия! Успех на предаването!”

„Дано този път от шоуто да си вземат поука от първия сезон и да подберат наистина достойни момичета. Има доста такива предавания по други държави и са много интересни и стойностни. Успех!”

„Жалко, че признат, талантлив младеж на Христова възраст ще се включи в едно риалити, търсейки покорителката на сърцето му измежду „дами“, подбрани с кастинг. Дотолкова ли е изпаднал?  Но пък парите са велика сила!”

„Аз пък разбирам Евгени! Той е артист, търси изява, харесва му да е в „светлината на прожекторите“… Нищо лошо! Напротив, може да стане интересно шоу.  Дано момичетата да са съответстващи на нивото на новия ерген…”


Блиц Новини
Билалов наби канчето на умен участник

Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не го послуша и „изгоря“ за голяма сума Водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов можеше да докара добра сума на един от участниците в днешното издание на предаването. Срещу него за втора поредна вечер седна Димитър Димитров от Пловдив. Вчера той …

Блиц Новини
Защо толкова рано? Последното обещание на Стела Маринова разтърси България

Кадър Фейсбук, Стела Маринова: Защо толкова рано? Последното обещание на Стела Маринова разтърси България БТВ и Нова започнаха новините с новината за Стела Маринова. 23-годишното прекрасно момиче, която е обичана навсякъде, където живее в Созопол, Бургас и Варна, ни бе отнето от 24-годишният Георги Господинов. Толкова мечти, толкова живот, толкова …

Блиц Новини
Отваряме очите на България за най-подлата схема в „Игри на волята“: Гатьо си изля сърцето

кадри Нова телевизия: Отваряме очите на България за най-подлата схема в „Игри на волята“: Гатьо си изля сърцето В началото на новия сезон на „Игри на волята“ изглеждаше сигурно, че хората, които влизат в надпреварата по двойки – родители и деца, братя и сестри или влюбени, ще получат много сериозно …

error: Content is protected !!