fbpx

Зрителите разкриха Иван и Андрей: Побутват един участник!

БТВ

Кадри БТВ

Поредното наказание в стопанството на „Фермата“ остави гладни всички фермери. Заради нарушение на правилата от страна на Яни и Радо храната на цялата група бе заключена и ги оставиха буквално на хляб и вода.

Яни съжали Радо за малката дажба на иначе вечно гладния баскетболист и му даде от своята порция, действие което не остана незабелязано от продукцията. Най-разярен от тази глупава постъпка беше Калин, който прозря зад действията на Яни стратегия за оцеляване на дуелите. Реакцията и като цяло поведението му по време на престоя в стопанството дотук, събира все повече симпатии от страна на зрителите, което идва в точния момент.

външна реклама

И аз ако бях във фермата щях да постъпя точно като Калин. Радо пак опита да мине метър, че видиш ли той не е виновен, той Яни му дал храна…ама ти що я яде, като знаеш, че не трябва. Много правилно го каза Калин и за Радо и за Яни. Калин е истински човек.

Не такова обаче е мнението им за действията на продукцията, която на моменти прекалява и вкарва средновековни методи за наказание на хора, които изцяло зависят от тях и няма как да се спасят от някоя гавра измислена от Иван и Андрей или сценаристите на предаването.

Много грозна постъпка от страна на продуцентите.! Нямат никакво право да ги лишават от храна, тези хора работят, грижат се за животните, произвеждат продукция, полага им се по право! Срамно е да ги унижават, а това че това момче постоянно е гладно, може да има здравословен проблем.

И на затворниците дават храна. Яни си дал дажбата и какво от това, той няма да яде.

Поредния пълен цирк и разединяване на продукцията!

Какъв мост бе лешпери, нали го искате, а защо ги наказвате постоянно като си помагат?
И в Библията го пише като имаш две ризи дай една на ближния.

Какви са тия сценаристи, поредната пародия с цел да очерните някой.

Браво Яни Андреев тази постъпка показа колко си голям, а простотията на Андрей че си бил купувал приятели е поредната долна манипулация.

Зрителите видяхме кой бутате, ама няма да ви се получи.

Срам Фермата

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!