fbpx

Зрителите попиляха млада дама в Стани богат

Незабавни статии

Кадри БТВ

Чаровна млада дама седна в стола на богатството с цел да покаже, че не всички млади хора са неграмотни и мързеливи, а има и такива, които държат на образованието и развитието си.

Ванеса Монева е трейдър в юридически отдел и мечтае да стане адвокат, а защо не и министър. Започна играта със самочувствието, че е много добра по история, но не успя да го покаже до края на представянето си.

външна реклама

Освен въпросите до 500 лв, които бяха за деца и там се справи чудесно, тези за по-големи суми я затрудниха и с помощта на жокерите успя да вземе сумата от 2000 лв.

Тя трябваше да отговори на въпрос името на кой град в България няма съименник в чужбина.

Кой е Исперих, нищо ли не ти говори?, попита Билалов в опит да й припомни знания, за които тя афишира.

Не, наистина нищо не ми говори, отвърна тя.

Когато си учила история нямаше ли именик на българските ханове? Кой е Исперих?

Един от българските ханове, бе отговорът, който даде на настоятелния Билалов и в крайна сметка й светна, че това е Аспарух.

Не може човек, който е спечелил награда за историк на годината 2018, да не знае къде се намира Димитровград на съседна на нас държава! Да се чуди от къде произлиза името на град Исперих и да казва че нещата, които е чела през 2018 ги е забравила. И на всичкото отгоре с гръмката си визитка да представя грамотната част на младото поколение!

Амбициозната бъдеща министърка освен, че не блесна с исторически знания, но и речникът й е сведен до 16 думи. А щом тази девойка е историк на 2018-та, си представям тези, които не са, колко не знаят. 😥

Тя все въртеше за някаква Чехия. Според мен тя смяташе Словения за Словакия. Резил ! 

Тя е учила история! И не знае кой е Исперих. Все пак се сети. Така че не получава двойка!

Ясно каква историчка е.

P.S. Поне си призна, че не е чела нищо по история след 2018 г. 

Може би трябваше да почете още малко и да придобие знания преди да се впусне в това куизно приключение за да покаже знания.

Никога, не трябва да казваме „Аз“! 🙂 Малко по-смирено, трябва да се подхожда към нещата. Ако човек е достатъчно кадърен и начетен, той няма нужда от публично самопровъзгласение.

Няма как, дискотеките и нощният живот да бъдат приоритет, сред младежта… а да се търсят, високи резултати в игра на знания, като Стани Богат.✌🏻🙂, посъветва младите един от коментиращите зрители.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!