fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

След второто издание на живо на „Денсинг старс“, аудиторията изцяло промени мнението си за амбициозното шоу. Зрителите вече са доволни, че някой обръща внимание на коментарите им.

Отзивите за първия епизод на танцовата надпревара бяха съсипващи за bTV, като мнозина заявиха, че ще бойкотират шоуто, ако нивото му не бъде вдигнато незабавно. Критиките бяха основно към водещите Алекс Раева и Краси Радков, чийто хумор беше по-скоро като за конкурс за кючек или туъркинг.

Аудиторията на „Денсинг старс“ обаче е на малко по-високо ниво, иначе просто не би издържала предаване за спортни танци. И това беше масово заявено в социалните мрежи.

Сага всички са доволни, че Раева и най-вече Радков са „по-обрани“, както искаха зрителите. Ясният им знак беше схванат от екипа на „Денсинг старс“, след масовото мнение, че по-добре жената на Карси Станислава Ганчева да стане водеща.

Сега зрителите се групират пред нова мишена – журито.

Както можеше да се очаква, след две излъчвания на „Денсинг старс“, сред българите в социалните мрежи рязко скочи броя на „експертите“ по танци.

Хора, които със сигурност нямат професионалния опит на съдиите, с лека ръка ги нападат, обявявайки решенията им за неадекватни, незаслужени и т.н.

В момента най-острите различия между зрители и жури са за Свилен Ноев и донякъде за Ивет Горанова. Според хората пред екрана певецът на „Остава“ е недоразумение в танците и изобщо не трябва да стъпва на паркета.

След като съдиите поощриха напредъка на олимпийската ни шампионка по карате, зрителите не скриха, че според тях оценките за Ивет и партньора ѝ са били твърде щедри.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!