fbpx

Зрителите питат как се подбират участниците в „Стани богат“

БТВ

Кадри БТВ

На стола на богатството седна Славомира Иванова, която сподели за себе си, че е учител по призвание и по наследство. Тя е учител по английски и развива свой онлайн бизнес.

Не сподели какво точно я води в „Стани богат“, но беше много притеснена да не се изложи и да си тръгне без никакви пари, макар че заяви, че не е дошла заради тях, а да усети тръпката.

външна реклама

Ма как ще си тръгнеш без нищо, дошла от Шумен чак, успокои я Билалов. Дамата веднага заключи следващата сума от 1000 лв и се застрахова. С помощта на жорерите стигна да заветната сума от 1500 лв.

Коментарът за играта й бе, че в къщи е стигала и по-нагоре от тази сума, но в студиото не успя.

За пореден ден зрителите отправиха критика към предаването за подбора на участници. Все по-рядко в стола на богатството сядат участници на които им личи, че притежават знания и освен това разсъждават на въпроси, които не знаят. Дамата дори и това не се помъчи да направи, препусна през въпросите отгоре отгоре и докопа сумата за която е дошла.

Не знам, кой и как подбира участниците, но е крайно време да го смените! Явно мислите, че по този начин печелите внимание на аудиторията, но е точно обратното. Откакто предаването е започнало гледаме участници, на които пасати и мусони им се разминават между ушите. 40 минути тъпотия, след тъпотия. Стига вече! Тези взимат мястото, на някой, който наистина може да покаже ум и знания, но нали на вас, в джоба, от реклами ви влизат милиони, а участниците си тръгват с по 2000-5000 лева!

Милата учителка , само смях,като че е в детската градина. Много лоша игра.

Хората са различни, не всеки знае всичко от различни области, нооо понякога наистина има леко комични ситуации😉

Да я бяха питали коя дата сме днес щеше да ползва жокер. Загубих мозъчни клетки докато я гледам

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!