fbpx

Зрителите питат как се подбират участниците в „Стани богат“

Блиц Новини

Кадри БТВ

На стола на богатството седна Славомира Иванова, която сподели за себе си, че е учител по призвание и по наследство. Тя е учител по английски и развива свой онлайн бизнес.

Не сподели какво точно я води в „Стани богат“, но беше много притеснена да не се изложи и да си тръгне без никакви пари, макар че заяви, че не е дошла заради тях, а да усети тръпката.

Ма как ще си тръгнеш без нищо, дошла от Шумен чак, успокои я Билалов. Дамата веднага заключи следващата сума от 1000 лв и се застрахова. С помощта на жорерите стигна да заветната сума от 1500 лв.

Коментарът за играта й бе, че в къщи е стигала и по-нагоре от тази сума, но в студиото не успя.

За пореден ден зрителите отправиха критика към предаването за подбора на участници. Все по-рядко в стола на богатството сядат участници на които им личи, че притежават знания и освен това разсъждават на въпроси, които не знаят. Дамата дори и това не се помъчи да направи, препусна през въпросите отгоре отгоре и докопа сумата за която е дошла.

Не знам, кой и как подбира участниците, но е крайно време да го смените! Явно мислите, че по този начин печелите внимание на аудиторията, но е точно обратното. Откакто предаването е започнало гледаме участници, на които пасати и мусони им се разминават между ушите. 40 минути тъпотия, след тъпотия. Стига вече! Тези взимат мястото, на някой, който наистина може да покаже ум и знания, но нали на вас, в джоба, от реклами ви влизат милиони, а участниците си тръгват с по 2000-5000 лева!

Милата учителка , само смях,като че е в детската градина. Много лоша игра.

Хората са различни, не всеки знае всичко от различни области, нооо понякога наистина има леко комични ситуации😉

Да я бяха питали коя дата сме днес щеше да ползва жокер. Загубих мозъчни клетки докато я гледам


БТВ
Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов

Кадри: БТВ: Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов По изключително любопитен начин премина днешния епизод на „Стани богат“. Освен участниците, внимание предизвика и един от жокерите в публиката. Става дума за легендарния вратар на „Левски“ и националния отбор по футбол Стефан Стайков-Заека. Той бе жокер на …

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

error: Content is protected !!