fbpx

Зрителите нападнаха Деница заради неутралното й поведение в „Ергенът“

Незабавни статии

Кадри видео БТВ

външна реклама

Съвсем на крачка от финала си тръгна Деница. Тя не бе удостоена с роза и Виктор я отпрати, като остави Виктория за разочарование на много зрители, които очакваха точно това да се случи.

В интервютата след напускането си тя разказа за средата в която живяха три месеца и отношенията между участничките вътре.

външна реклама

„Имаше много моменти в които нивата на токсичност в отношенията се повишаваха„, коментира Деница като експерт в областта, но тя винаги оставаше някак в страни от скандалите.

 

Зрителите й симпатизират, но и в същото време я осъждат остро за това, че не защити Алекс след грозната сцена, която сътвори рускинята Виктория.

Добре, уважавам хора, които не се бъркат в чужди скандали, ако те самите не са пряко свързани с тях. НО! Не уважавам хора, които стоят от страни и “уж” не се месят, но пък софлират и си дават мнението, че и клюкарят и злословят, което Деница направи безброй пъти! Е това, ако е въздържание от влизане в чужд конфликт, то не знам, ако беше решила да влезе, какво щеше да се случи. Тя била жертва?! Човек, който има даден житейски опит и твърди за себе си, че е балансиран, не би трябвало да се оставя да бъде “жертва”.

Тя явно осъзна, че публиката не приема поведението им и веднага промени мнението си. Не им ли беше съвестно да правят коалиции? Повечето са жени над трийсетте, а държанието им беше повече от детинско!

Такива хора като нея не харесвам Да си там и да виждаш несправедливостта и да мълчиш.Никога не бих останала безучастна.

А като е пожелала на Алекс да спечели”Ергена”защо се държеше през цялото време за ръка с тази рускиня? Тя присъства на скандала и дума не обели да я защити? Всички се мислеха за много умни , но се оказва,че единствено и само всяка от тях гледаше да оцелее без значение на каква цена! Не е редно продуцентите да премълчат този грозен скандал и да се правят ,сякаш нищо не се бе случило ! Деница може всичко да каже, но не и пред рускинята и за миг не защити Александра?Г розно и недостойно, да не застанеш зад гърба на сънародничката си, която с нищо не е допринесе за всички скандали около нея!

Неутралната Швейцария,…“ама аз не разбрах какво стана“ – и така от първия до последния епизод! Доста лицемерно и безгръбрачно поведение от страна на Деница.

Тя е най-възпитана ,спокойна и интелигентна от четирите жени,който бяха на финала и не е злобна като другите. Не трябваше да си тръгва.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Следете всеки ден във Vihrogon.bg най-интересните и уникални истории от България и света.

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
БТВ
Гаджето на Кари я пратило в „Сървайвър” неподготвена

кадър bTV външна реклама Най-ярката участничка в последния сезон на „Сървайвър” Карин Околие е можело изобщо да не участва в шоуто, ако не е мъжът до нея, с когото тя е вече две години. Това разказа Кари по bTV. „Той ме накара да вляза в „Сървайвър”, коментира лекоатлетката, която обаче …

hell's kitchen
Победителката в Hell’s Kitchen Валентина е зарината от предложения

Кадри видео Нова ТВ външна реклама Победителката в Hell’s Kitchen Валентина, гостува при Гала и сподели, че е изключително щастлива от победата си в най-гледаното кулинарно риалити. Тя разказа как е взела решение да се запише за участие. външна реклама „Записах се в кастинга спонтанно. Работих в много добър хотел, …

hell's kitchen
Натриха носа на Мартин от Hell’s Kitchen

Кадри видео Нова ТВ външна реклама Страхотно представяне направи в „Черешката на тортата“ моделът и кандидат-кмет от Момин проход Диана Габровска. Цялата вечеря бе издържана изцяло в български дух. Посрещна гостите с българско народно хоро и пита с мед и сол. Диана заложи на традиционно българско меню, в което няма …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!