fbpx

Зрителите на БТВ се вълнуват: Биляна Гавазова се върна, Деси Стоянова я няма

Блиц Новини

кадри bTV

Обновяването на предаването „Преди обед“, което тече с променлив успех от месеци, разочарова много зрители. Те не се стесняват да споделят, че не са особено доволни от промените, започнали след напускането на Сашо Кадиев. Мнозина обаче продължават да гледат, най-вече заради Деси Стоянова.

В понеделник сутрин обаче те сигурно са се почувствали доста развълнувани, след като любимата им водеща не се появи в ефир. Това е второ издание, в което се случва това, след като и миналата седмица Деси не седна на мястото до Петър Дочев. Ясно и конкретно обяснение няма и не са малко тези, които са притеснени дали тя няма да напусне.

На нейно място се появи редакторката Яна Донева, която и друг път е компенсирала отсъствието на Деси. По-голямо поле за изява получи и Ирина Денева, която вече е почти постоянен участник в предаването.

Зрителите на bTV са се развълнували със сигурност и от още нещо и то е завръщането на екрана на телевизията на Биляна Гавазова. Бившата партньорка на Злати Йочев в „Тази сутрин“ е на предишното си работно място за малко, само за седмица.

Тя ще е седмичен коментатор в „Преди обед“. Гавазова обаче призна, че буквално е настръхнала, като е влязла отново в телевизията, на която беше едно от най-знаковите и обичани лица.

Почти сигурно е, че в крайна сметка Деси Стоянова ще се върне в предаването още тези дни. Сред зрителите обаче вече тече дебат за новите и старите лица на bTV. Засега повечето от тях предпочитат тези отпреди „подмладяването“ на водещите, което се вижда в телевизията.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!