fbpx

Зрителите хванаха голямата манипулация във „Фермата“

БГ звезди

кадри bTV

Аграрното риалити „Фермата” отива към финала си и всеки от участниците се опитва да стане максимално симпатичен на зрителите.

В последното събиране за споделяне на лични чувства, наречено „Кръгът на истината”, участниците във формата направиха всичко възможно да покажат дълбоките си емоции. За добро или за лошо, усещането от него беше по-скоро за лицемерие и за манипулации по пътя към заветната награда от 100 000 лева.

външна реклама

Началото беше по-скоро забавно и любопитно, защото Аксения поиска да знае мнението на Камелия за себе си. Двете предстои да се изправят в двубой една срещу друга, който ще остави само една от двете дразнителки в този сезон на шоуто в играта. Камелия се напъна и доста лицемерно изрече няколко комплиментка за конкурентка си. Най-накрая обаче не издържа и каза, че все пак в Аксения има нещо „чалгаджийско”, което продължава да я дразни.

„Чалга” в хубавия смисъл на думата, все пак 60-70% от българите слушат такава музика”, побърза да се намеси продуцентът Андрей, да не би пък чалгаджиите пред екрана да се засегнат. Аксения пък продължи да тормози останалите фермери с въпроси, дали най-сетне са почнали да я харесват.

„Ти добре ли си?!”, така отвърна Иван на въпроса дали биха били приятели с Аксения в реалния живот. След кратка пауза той добави, че естествено би бил приятел с нея, но някак си думите му не прозвучаха много убедително.

След това в „Кръга на истината” започна реването. Първо Валерия за пореден път се разплака заради Гечо, който беше изгонен именно заради нейното настояване, че я е ударил. След това Веселка също плака, разкривайки без ясна причина, че преди година е изгубила майка си. Тя сподели, че се е молила Господ да вземе от нейните години, за да ѝ ги даде на нея. Серафим обаче реши, че не може да остане по-назад и веднага разказа през сълзи, как изгубил баба си и брат си. Загубите на близки винаги са тежки, но след изповедите остана усещането, че едва ли не Веселка и Финци се състезават да покажат кой е страдал повече.

Финалът на лицемерните изповеди сложи самият водещ и продуцент Андрей, който заяви, че в досегашните сезони винаги си е позволявал да се изказва по важни теми за обществото ни, но този път няма да го направи. Това изказване е меко казано странно, след като той и колегата му Иван постоянно дават оценките си за това, което става в стопанството и обясняват на зрителите какво трябва да мислят. Именно в този сезон обвиненията към продуцентите са най-много за манипулиране на събитията във „Фермата” с действията или бездействието си.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!