fbpx

Зрителите: Фермата е пълен провал

Блиц Новини

Кадри БТВ

Тази година доста неща дразнят върлите фенове на аграрното риалити „Фермата“. След седем сезона май няма какво ново и интересно да предложат на зрителите от продукцията. Освен, че едни и същи персони се въртят като наставниците Бети и Ники, които по принцип са чудесни, но и при игрите на арената няма никакво развитие. Феновете, които редовно следят предаването знаят наизуст каква битка предстои и как ще се справят участниците.

Никакъв прогрес и надграждане в шоуто Фермата. Това е мое лично мнение но зрителите имат очи сами да се убедят. Продуцентите, водещите са се напълно изчерпали от към идеи и нововъдение. Това е защото зрителите не ги интересуват а тях мързи да измислят нещо ново. След като формата е един и същ и нищо ново не се измисля, поне да бяха измислили нови игри.

Само с един коментар фен на „Фермата“ описа всичко, което се вижда от екрана тази година.

Като е нов сезон абсолютно всички игри трябва да са нови, вместо това гледаме 8 години едни и същи игри. Тази година е най-оскъдната ферма, програма минимум за цялото шоу. Малко им беше миналата година Георги където се контузи. Тази година напълно измислената малка арена и възможно най-обикновена и евтина, без покрив за да падат и да се трошат участниците, за да се вдига рейтинга на шоуто. Нямаше сграда дори да възстановяват, дървени конструкции от тънко дърво където по силен вятър ще ги издуха урагана в САЩ. Не те, ние сме за бой където продължаваме да ги гледаме и с нищо ново да не ни изненадват.

Вкараха Ицо много добре, но за какво да си рекламира своята модна линия на дрехи. Дали са му доста пари и сигурно за това фермата е толкова евтина този сезон. Абе въобще с минимална инвестиция искат да направят много гледано и високо рейтингово шоу. Като произведено в Китай с най-евтин материал и работна ръка.

Трябва да има повече конкуренция за да вдигнат летвата и да инвестират поне 2% от приходите от всичките им сезони за нещо наистина интересно, ново и вълнуващо. Има по нова телевизия друго шоу което е стотина пъти по-добро, ново и разнообразно и вълнуващо.

Иван и Андрей също се изчерпаха откъм поведение, шегите, които си разменят са повтаряни до втръсване и са предсказуеми при всяка ситуация.

Засега капризната Аксения, която дразни с поведението си всички участници е може би единствената, която излиза от рутината, в която са се вкарали всички вътре. Отстрани изглежда, че някак по сценарий върви всичко, дори и двубоя между Радо и Дидо, където последния се даде без бой накрая. Има още време, едва месец е минал, може би по натам ще покажат по-вълнуващи преживявания сред участниците, а не само кавги помежду им.

Не знам защо всички се ядосват и коментират, всичко във всички такива реалити се случва по сценарий и е нагласено предварително😅Те всички печелят а вие??????? е коментарът на фен на Фермата.


Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

error: Content is protected !!