fbpx

Зрителите: Фермата е пълен провал

БТВ

Кадри БТВ

Тази година доста неща дразнят върлите фенове на аграрното риалити „Фермата“. След седем сезона май няма какво ново и интересно да предложат на зрителите от продукцията. Освен, че едни и същи персони се въртят като наставниците Бети и Ники, които по принцип са чудесни, но и при игрите на арената няма никакво развитие. Феновете, които редовно следят предаването знаят наизуст каква битка предстои и как ще се справят участниците.

външна реклама

Никакъв прогрес и надграждане в шоуто Фермата. Това е мое лично мнение но зрителите имат очи сами да се убедят. Продуцентите, водещите са се напълно изчерпали от към идеи и нововъдение. Това е защото зрителите не ги интересуват а тях мързи да измислят нещо ново. След като формата е един и същ и нищо ново не се измисля, поне да бяха измислили нови игри.

Само с един коментар фен на „Фермата“ описа всичко, което се вижда от екрана тази година.

Като е нов сезон абсолютно всички игри трябва да са нови, вместо това гледаме 8 години едни и същи игри. Тази година е най-оскъдната ферма, програма минимум за цялото шоу. Малко им беше миналата година Георги където се контузи. Тази година напълно измислената малка арена и възможно най-обикновена и евтина, без покрив за да падат и да се трошат участниците, за да се вдига рейтинга на шоуто. Нямаше сграда дори да възстановяват, дървени конструкции от тънко дърво където по силен вятър ще ги издуха урагана в САЩ. Не те, ние сме за бой където продължаваме да ги гледаме и с нищо ново да не ни изненадват.

Вкараха Ицо много добре, но за какво да си рекламира своята модна линия на дрехи. Дали са му доста пари и сигурно за това фермата е толкова евтина този сезон. Абе въобще с минимална инвестиция искат да направят много гледано и високо рейтингово шоу. Като произведено в Китай с най-евтин материал и работна ръка.

Трябва да има повече конкуренция за да вдигнат летвата и да инвестират поне 2% от приходите от всичките им сезони за нещо наистина интересно, ново и вълнуващо. Има по нова телевизия друго шоу което е стотина пъти по-добро, ново и разнообразно и вълнуващо.

Иван и Андрей също се изчерпаха откъм поведение, шегите, които си разменят са повтаряни до втръсване и са предсказуеми при всяка ситуация.

Засега капризната Аксения, която дразни с поведението си всички участници е може би единствената, която излиза от рутината, в която са се вкарали всички вътре. Отстрани изглежда, че някак по сценарий върви всичко, дори и двубоя между Радо и Дидо, където последния се даде без бой накрая. Има още време, едва месец е минал, може би по натам ще покажат по-вълнуващи преживявания сред участниците, а не само кавги помежду им.

Не знам защо всички се ядосват и коментират, всичко във всички такива реалити се случва по сценарий и е нагласено предварително😅Те всички печелят а вие??????? е коментарът на фен на Фермата.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!