fbpx

Зрителите бесни на Иван и Андрей заради Радо

Блиц Новини

Кадри БТВ

Сезон 8 от приключението „Фермата“ почти приключва, но един от участниците тормози групата от самото начало. Не едно или две наказания изпроси Радо с поведението си на недорасло дете. Непрекъснато съфермерите му се опитваха да го вразумят, показваха му грешките, даваха съвети – без резултат, дори и много по-лошо става, защото е видно, че той не понася някой да му казва кое е правилно и кое не.

външна реклама

Агресията му ескалира в опит да докаже, че е прав и всички други грешат за него. Наложи се продукцията да вкара допълнителна охрана, защото някои от участниците не се чувстват в безопасност в негово присъствие.

Според зрителите обаче, най-виновни за създалата се ситуация са продуцентите, защото досега трябваше да го изгонят безброй пъти след всяка негова издънка.

За Гечо , прошка няма , едно “провинение(потупване по рамо/гръб)” и чао !!!…… за Радо колко компромиса имате Иванеее ……. Колко провинения без кавички са ви нужни за да изгоните тоя гамен бе Андрееееей , смешнициии

Защо не го изгониха? Нали е нарушил договора? Той непрекъснато е дразнител. Трябва ли непрекъснато да слушаме кавгите с него. Той не се вписва в колектива, не спазва правилата (като много българи) и на всичко отгоре толкова време фермерите търпят безропотно несгоди заради него.

Защо продукцията не го изгониха,защо го толерират???Неразбираемо е,много неправда от страна на продукцията или интригата повече ги интересува.

ПРОДУКЦИЯТА Е ВИНОВНА. Гечо го изхвърлиха за няма нищо ,а този ще го дондуркат като галеник

Е тук опосумите се изложиха страшно – тоя дебил си прави к’вото иска и го отнася цялата група. Реално фермерите нямат никакви средства, с които да го накажат както се вижда – изолираха го уж в беседката и пак дебила си прави к’вото иска. При това положение утре всички микрофони в язовира и готово – най-много да ги накажат без храна за 36 часа. Реалното наказание при толкова явно неспазване на правилата е гонене, без значение дали е в началото на формата или в края.

Какво от това, че са на финала, Радо трябваше да е изгонен. Защо заради един идиот трябва да гладуват всички? Или, за да има зрелища, господа продуценти?
На това ли разчитате за гледаемост?
Не е било честно, а, честно ли е спрямо останалите фермери?
За пореден сезон, доказахте, че подкрепяте подобно поведение.
Това ли е примера, който давате?

Въпреки всичко му бе даден още един шанс да си излезе достойно от предаването, след като се бие мъжки с Яни или се връща като победител или заминава, надвит от един от най-силните играчи в стопанството.

 

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!