fbpx

Зрителите бесни на Иван и Андрей след двубоя между Финци и Влад

Блиц Новини

Кадри БТВ

Нелек двубой се проведе във „Фермата“ между Финци и Влад. Въпреки тежките битки по-стария и по-опитен играч успя да надделее и се върна в стопанството.

Инфарктен двубой и чиста проба късмет. Дано късмета дълго време не му изневерява, че без него нямаше да видим много от уменията му.

външна реклама

Браво на Финци за успеха,а на Влад за добротата и позитивността!

Винаги има хора, които са дълбоко в конспирацията. Водещите неведнъж подчертаха да не се бърка положителната нагласа и доброто с глупостта, но българина така лесно не можеш да убедиш. Винаги мислим, че сме по-умни от останалите, което се доказва и с някои от коментарите на зрителите.

Хора, само аз ли засякох как Финци се беше вторачил в Иван, при верните отговори. Да не говорим, че големият секач знаеше в кое дърво е ключът

Очевидно,не,очевадно държат да победи Финци! Всичко е предварително измислено! Не им вярвам вече на Иван и Андрей! Нали трябва да са безпристрастни!

Вторачил в Иван и какво дали Иван му е подсказал?!? А не забелязахте ли Влади как чакаше Финци да напише буквата и по движението на ръката пишеше и той.

Какъв късмет? Той знаеше в кое дърво е ключът. Ако, трябваше да насече всичките трупи, щеше да е с 5 минути назад, поне.

Конспирацията е в действие, не вярваме, че човек наистина може да извади късмет или пък отдаваме успехите му не на знания, умения, а побутване и помощ от незнайно къде.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!