fbpx

Зрителите бесни: Иван и Андрей се скъсаха да подпират новите

БТВ

Кадри БТВ

След тежък и оспорван дуел на арената на „Фермата“ Митко Гуспата отпадна, победен от един от най-силните в отбор нови надежди – Калин.

Той спечели битката с резултат 11.5 на 3.5, но и грабна точка за отбора си, с която повеждат с 3:2 в отборната битка.

външна реклама

Но не това подразни зрителите пред екраните, а очевидното толериране на новите от страна на продукцията и все повече прозира побутването на новите надежди към финал. Хората за пореден път са възмутени от това как водещите си затварят очите за грешки от страна по-младия отбор и го побутват напред.

 

Защо позволиха на Калин да сяда и да забива пирони на 7,8 и 9 дъска, а не се качваше горе? Той все едно си стоеше на земята, а Гуспата всеки път губеше време да се качва? Или това е по сценарий? Толерират се новите надежди.

Абсолютен фарс, Калин слага дъска 6 на мястото на дъска 9 маркера се вижда макар и монтажа.
Изиграха Гуспата, Андрей си затвори очите

Всичко е нагласено жалко за продукцията. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

АБСУРД НА АБСУРДИТЕ ! АКО НЕ Е НАГЛАСЕНО ТРЯБВА ДА СИ ВИДЯТ ГРЕШКИТЕ И ДА НАПРАВЯТ НОВ ДУЕЛ ! КАЛИН НАИСТИНА РАЗМЕНИ 6 И 9 ДЪСКИ СЪЩО ТАКА ИМАШЕ ПРОБЛЕМ СЪС 15 ? ТРЯБВАШЕ ДА ЗАБИЕ НОВ ПИРОН Е ДЪСКАТА !! НЯКОЙ ОТ ТОВА СМЕШНО ПРЕДАВАНЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИЗОБЩО ЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НИ СЪС ТЕЗИ ИЗЦЕПКИ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ЗРИТЕЛИТЕ СИ !

Няма такъв фарс! Толкова слаб играч, като Калин, в този сезон не е имало!!! Очеизвадно дуела е нагласен, смешни сте, трагични и жалки!!!!!

По сценарий новите надежди трябва да победят Старите са си получили хонорарите в предишните сезони Затова и на старите при битките все нещо малко не им достига Всички рилити предавания са по сценарий и каквото са решили сценаристите това ще се случи За нас зрителите остава да вярваме на лъжите по телевизията Всъщност така е и с други предавания Всеки избира сам за себе си дали да ги гледа и да им вярва….

Такива мнения по повод видяното изказаха зрителите и бяха прави, Андрей не направи нищо да спре играта и да поправи тази несправедливост.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!