fbpx

Зрителите бесни: Хепи Ванче погнуси България снощи

БТВ

Кадри БТВ

В последните епизоди Хепи Ванче не излиза от коментарите на фермерите в стопанството. В новият й отбор май няма вече човек, който да я харесва, а старите се радват, че са се отървали от нея.

Бързосменящите настроения, непрекъснатото бърборене и мрънкане натоварват съотборниците й и вече почти всички отбягват контакт с нея. Единствено отношението към нея се промени, когато спечели супер награда за прегладнелите си колеги и те се наплюскаха до пръсване в близкия ресторант.

външна реклама

След като за втори път я изпратиха на ратайския бряг Ванчето започна да си отмъщава на всеки, гласувал против нея. Изрисува дори ратайската тоалетна с червен спрей. Но това, че посегна на животните възмути много зрителите. Фермерите все още не са видели тази така наречена „мамба“, да нашари животинките с червена боя и се очаква тяхната реакция.

Надявам се, че скоро ще видим как продукцията ще накаже Ваня, която се е осмелила да напръска овцата. Какво се случва с тези хора, полудяха ли? Защо се държат така лошо с милите животинки?

Това е химия. Вие сериозно ли?

Май всичките, като написа имената на съотборниците.

Това не е първата гавра на новите надежди с животните, помним все още отношението на Радо към тях, за което бе наказан целия отбор. Сега дали ще има реакция от страна на продукцията предстои да видим.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!