fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Зрителите бесни: Финалистите в „Игри на волята“ не са много умни

Първият съвет в „Игри на волята“ след сливането на племената в пети сезон вероятно ще се помни дълго.

Истерично харчене на грошове, тактически грешки, нелогично поведение и почти пълен разпад на коалицията около Виолета и Денислава – това видяха зрителите в епизодът.

Цялото объркване доведе до изпадането от формата на Михаил. Както и брат му Радостин, който си замина много по-рано, той доказа, че добрата физическа форма не е нищо, ако не е подплатена поне с малко ум.

Всъщност и физическата подготовка на Мишо беше поставена под съмнение, защото другите в тройната битка – Рълев и Мастагарков, буквално го „изядоха“ по трасето.

По-важното беше, че той падна жертва на желанието кой знае защо да спаси Виолета от сигурно отпадане.

В отговор тя го „награди“ с купения с последните ѝ грошове глас. И това даде начален ход за номинацията му и в крайна сметка отпадането му.

Зрителите не просиха изобщо на играчите. Много от тях са на мнение, че това са най-глупавите участници, които са влизали в любимото им предаване.

Мразен от всички, Марто Елвиса пак събра най-силната коалиция

Най-забавното в цялата ситуация е, че само Виолета и спасения от тези номинации Мартин имаха ясна представа какво се случва. Още преди съвета Елвиса се постара да отвори очите на Мастагарков и Дунев как ще бъдат прецакани. Дунев повярва и си купи имунитет с всички налични грошове, Мастагарков не се довери и съответно отиде на битка.

След съвета, а още повече след битката, мнозинството на финалистите най-сетне прозря каква огромна грешка е, че са допуснали двойката Виолета и Денислава заедно на финал. Разкайвайки се за глупостта си, те се обединиха в нова коалиция – Мартин, Дунев, Мастагарков и Момчил, който правилно усети, че привидния неутралитет не му дава вече никакво предимство. Колкото и да им беше трудно, новите партньори признаха, че Марто единствен им е казал, коя най-голямата заплаха. След като усети, че вече го слушат, Елвиса пък веднага започна да им диктува как да гласуват на следващите номинации.

Най-интересно е как ще постъпи фаворитът Рълев, който отново доказа, че е много трудно да бъде победен на арената. Той може да си позволи да крепи Дени и Вили, защото е двойно застрахован срещу номинации. Но все пак предимствата му не са безкрайни, така че може и при него да настъпи обрат.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!