fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Драмите в „Игри на волята“ продължават да привличат все по-голям зрителски интерес. В риалитито за хора със силен дух вече започнаха да прехвърчат сериозни искри. Един от най-големите конфликти бе в племето на „Непобедимите“, където почти от самото начало здравенякът Генчо Генчев и ландшафтния дизайнер Димитър Куков не мелиха брашно. Те решиха спора си на арената в края на миналата седмица – Генчо победи в мъжка битка, в която обаче Куков бе взел сериозен превес още на самия старт, но след това 10 минути не успя да се ориентира в търсенето на стрели и съперникът му стигна до крайния успех.

В излъчения снощи епизод Генчо се върна в племето и бе посрещнат от щастливото племе. Здравенякът Аспарух дори го качи на раменете си, а 33-годишният земеделец каза, че е мечтал за подобно посрещане и толкова топлота, като замалко да се разплаче. След това той започна да разказва за битката, акцентирайки как Куков е признал загубата си, а съплеменниците му констатираха, че идва нова ера и предстоят победи. „Страшно много се гордея със себе си. Това бе най-добрият развой на събитията, всеки друг щеше да ви затрудни“, каза Генчо и добави, че „след като се освободихме от този вреден кадър, ни предстои рестарт на нашето племе и предстоят най-хубавите ни моменти“.

Както подобават правилата на риалитито, Куков бе отправил видео послание към племето. Всички седнаха пред лаптопа, като впечатление правеше, че някои от тях сериозно му се присмиваха докато говореше. Ето и какво им каза 32-годишният софиянец:

„Гена, капитане, искам да ти кажа, че с теб за много кратък период от време, изживяхме доста солидна палитра от емоции. За съжаление тя беше предимно негативна. Не смятам, че си лош човек, не ти желая лошото по никакъв начин. Идеята е, че сме в много различни светове, и начинът, по който показваш емоциите си – подходът ти, и това, че си един много плах, страхлив и тревожен мъж, 100 кила, хич не ми допада. Трябва да изразяваш малко по-категорично позиция, и трябва да сядаш малко по-често на четири очи да си казваш нещата.
Пух, Аспарух. От теб не очаквах такова невзимане на позиция, такова присламчване към стадото. Това хич не ми допадна. Пожелавам ти да бъдеш малко по-откровен, по-самостоятелен и по-здраво стъпил на земята.
Жорка, Жорка, Жорка. Ти направо ме разби – никакво мнение, само ходиш и шушнеш, само шикалкавиш и въртиш очите. Изобщо, никаква отговорност не пое за нищо. Дано пораснеш малко и почнеш да взимаш някаква по-категорична позиция. Защото в живота невинаги ще си със стадото. Понякога ще си и сам. Това важи и за всички останали.

Звезди, Звезди. И ти също рядко изразяваше позиция, рядко идваше да ми подадеш ръка. Отново защото те е страх, че ще приспаднеш към черната овца, едва ли не. И знаеш, че ще бъдеш една от първите номинирани, което знам, че ще те накара да бъдеш по-присламчена към тях. Но бъди сигурна – ти си следващата, Маци.
Елица, ти си по-голям мъж от всички там мъже, които са около теб. Силно се надявам да почерпят много от твоя пример и твоя опит. Жените също така.
Пожелавам ви успех на битките. Само напред и победа в „Игри на волята“.

Думите на Куков веднага предизвикаха коментари в племето, особено хвалебствените думи към олимпийската медалистка от Рио де Жанейро в борбата Елица Янкова.

„На мен много ми прилича на изтрепан пират, все едно е паднал зад борда. Изглеждаше и е точно един жалък умрял от глад пират, паднал зад борда. Даже изхвърлен от борда. Не беше хубав човек. Беше си кофти човек от начало и в момента, в който видя, че трудно съжителста с нормални зрели хора, и започна тези неща“, каза Генчо пред племето. „Смачкан е, направо е детрониран“, добави Жоро, а Елица отчете: „Нищо учудващо не каза, освен това, което казваше и тук. Аз се опитвах да го разбера и си говорех с него“.

След това Генчо застана самостоятелно пред камерата и сподели мнението си, което сериозно подразни част от зрителите на „Игри на волята“: „Куков много внимание отдели на характера на Елица, понеже тя беше единствената, която по някаква причина реши да му даде шанс и да говори малко по-дълго с него. Но не е за отхвърляне варианта тя също да си е имала някаква стратегия за това, защото смятам, че не много разумни хора биха се занимавали да разговарят с него. Тя е много интелигентна жена. Изключително силна за размерите и килограмите си. Но все пак си е жена. За мен лично няма как да бъде пример за лично подражание“.

Инстаграм профилът на „Игри на волята“ отдели отделен пост на това негово изказване и попита последователите си какво мислят за позицията му.

Веднага последва вълна от мнения, повечето от които бяха доста негативни спрямо него:
„Всичко, което Куков каза, беше така, както и за Ели, Гената просто не може да приеме, че жена би била по-добра от него, затова се опита да изкара, че мнението на Куков не е реално, а се дължи на това, че са общували повече – абсолютен комплексар верно тази Гена“.

„Обзалагам се , че гената ще бъде елиминиран от жена много скоро“.

„Генчо е един Бай Ганьо..Разбира се ,че подценява жените“.

„Мега ниско и грозно изказване, не е лесно да ди мачо“.

„Още ги възхвалявайте такива големи мъжаги!!! Някъде далеч в дивата провинция (респект към работата му) сигурно го благотворят, а той горкият… две думи не може да каже…“

„Комплексар“.

„Моляяяя!?! Генчооооууу, историята познава жени, многи силни за подражание и образец, на които ти не можеш да стъпиш на малкото им пръстче. Такива примери са – Елизабет I, Елизабет II, Ан Болейн, Джейн Остин, Вирджиния Улф, Райна Княгиня, Жана Д’арк, Изабел Кастилска, кралица Виктория, императрица Екатерина…..ама много са! Смешник си Генчо!“

„Ама той е ясен от начало – няма какво да каже и още дудне за Куков. А изказването за жените ама грам не ме изненада“.

„Виктория от „Супер героите“ ако го хване ще го сгъне“.


Блиц Новини
Бременното коремче на Еда Едже подпали България и Турция

Кадър ФБ и БТВ: Бременното коремче на Еда Едже подпали България и Турция Феновете на хитовата сага „Опасно изкушение“ по БТВ  са влюбени в актрисата, изиграла ролята на Йълдъз – Еда Едже. Макар в Турция сериала, който там се казва „Забранената ябълка“ отдавна да е приключил, личният живот на актрисата …

Блиц Новини
България вече няма да е същата: Василковски обяви кога идва студ и дъжд

Кадри Нова ТВ: България вече няма да е същата: Василковски обяви кога идва студ и дъжд през октомври Климатът се променя и това няма да подмине България. Вече усещаме, че септември си е летен месец, съвсем подходящ за плаж до самия си край. Октомври също ще започне с летни температури, …

Блиц Новини
Пълен фарс във Фермата: Петър се срина след тръгването на Моника

Кадри БТВ: Пълен фарс във Фермата: Петър се срина след тръгването на Моника След драматична битка от страна на Еми и Петър и изключително слабо представяне на Моника, тя си тръгна от „Фермата“ с почти единодушното решение на отбор „Елбетица“. Въпреки, че водиха първите две игри с 6:0 „Елбетица“ се …

error: Content is protected !!