fbpx

Зрители на бунт срещу Сашо Кадиев и майка му Катерина Евро

БТВ

кадри bTV

Буря от коментари предизвика закачката на Сашо Кадиев с началника му в bTV Георги Тошев. След като водещият се подигра на актьорската роля на шефа си, много зрители буквално изригнаха, че синът на Катето Евро не може да стъпи и на малкия пръст на утвърдения журналист.

Нещо повече, зрителите директно заявяват, че Сашо Кадиев и майка му е време да освободят телевизионния ефир от постоянното си присъствие. За мнозина честите появи на екран на Катерина Евро и сина ѝ са пример за връзкарство и по-скоро ги дразнят. Ето някои от най-ярките коментари по темата:

външна реклама

„ПЪРВО МАЙКА МУ ТРЯБВА ДА УВОЛНЯТ, ТЯ ГО ДЪРЖИ”

„Сашко еврото къв журналист е… Къде е Тошев, а къде еврото мамин…”

„Това самозабравило се актьорче скоро ще си ритне трудовата книжка. Твърде много станаха изцепките му, а това не се харесва на зрителите.”

„Няма, как?! БТВ е на него и майчето Евро”

„Много път има да извърви Сашо, за да стигне нивото и професионализма на Георги Тошев! Той е обиколил целия свят като журналист и винаги е правил страхотни предавания.”

„Кой стои зад гърба на Сашо и майка му, та търпят изцепките им и продължават да натрапват присъствието си в телевизията? Който ги харесва, да ги гледа в театъра, а екрана да освободят за по-добри.”

Разбира се, има и много почитатели на Сашо Кадиев и на майка му Катерина Евро, които ги приемат за свои любимци и твърдо ги защитават. Други пък просто не гледат на въпроса толкова сериозно и не застават нито на едната, нито на другата позиция. Те призовават хората да не правят „от мухата слон” заради няколко зачачки от екрана.

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Следете всеки ден във Vihrogon.bg най-интересните и уникални истории от България и света.

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
БГ звезди
Помляха Патрашкова заради снимка гушната с Мутафчийски

Кадър: Кристина Патрашкова, Инстаграм Популярната журналистка Кристина Патрашкова развълнува мрежата със снимка, която пусна в своя инстаграм профил. На нея тя е с бившия ръководител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас ген. Венцислав Мутафчийски. Оказа се, че двамата са добри приятели, а кадърът е от коктейл …

БГ звезди
Александра и бившият на Джулиана Гани влязоха в „Матрицата“

Кадри: Инстаграм Александра Гърдева и Илиян Найденов Двама от най-одумваните хора в България в последните месеци публикуваха уникален кадър в своите профили в Инстаграм. Става дума за участничката в „Ергенът“ Александра Гърдева и бившият приятел на Джулиана Гани – Илиян Найденов, който дълго време бе на централно място в медиите …

На кафе
Дарко обсебва „На кафе“ и измества Гала

кадър Нова телевизия Дарин Ангелов все повече се превръща в централна фигура в предаването на Гала „На Кафе“. Някои дори смятат, че актьорът може да се превърне в неин наследник там. външна реклама Приключилото шоу за имитации „Като две капки вода” изпрати актьорът Дарин Ангелов на върха на славата му …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!