fbpx

Зомбори: Капките са един трамплин за мен

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Големият победител в „Като две капки вода“ е ясен и това е Владо Зомбори, който още дълго ще бъде под въздействие на емоцията и вълнението от финала на шоуто за имитации.

Късметът не е спрял да ме преследва откакто е започнало предаването, заяви Зомбори пред „На кафе“. Той е свързан най-вече с обичта и вярата на хората към мен. Изключително съм благодарен на хората, които ме подкрепяха безрезервно от самото начало.

Никога не смея да бъда категоричен, но със сигурност ще ми трябва помощта на можещи хора, защото правенето на музика не е самотно занятие, призна той в отговор на въпрос дали ще продължи да се занимава с музика часове, след като стана ясно, че е големият победител.

Омекнаха ми краката. Такова вълнение не си спомням да е имало. Може би само раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към правилната посока.

Не съм предполагал, че ще спечеля сезона. Изключително благодарен съм, най-вече на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. На Бог, на семейството ми и на мен самия, че успях да издържа на това да изкарам нещата до края по възможно най-добрия начин., каза още големият победител, който през целия сезон беше и фаворит на публиката.

Огромна подкрепа получи Влади от зрителите, които вече няколко дни не спират да коментират представянето му през сезона.

Голям, Голям талант! Също така се вижда, че е добър човек! Успех във всичко!

Владо Зомбори беше едно към едно със Фреди Меркюри. Настръхнах и се разплаках. Емоционално заслужено стана победител в капките сезон 12. Пожелавам на Зомбори здраве, още много успехи от тук нататък и ние пловдивчаните сме горди с него най сетне да имаме победител от капките които е от Пловдив.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!