fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Знам заплатите, които дава Андрей в „Съни бийч“: Сашо Кадиев го изпорти

Актьорът и водещ в bTV Сашо Кадиев и продуцентът Андрей Аранудов отдавна са известни като хора, които преминават границата на приличието при първа възможност.

Като такава те приеха, че са в едно студио, при което взеха да се надпреварват в безвкусни шеги по две теми – пари и килограми.

В петък приключи седмичното гостуване на певицата Ирра и Андрей в предаването на Сашо и Деси Стоянова.

От самото начало стана ясно, че като за финал, двамата мъже в студиото ще се надпреварват по остроумни комични забележки.

Без особено да се съобразяват със зрителите.

Първата шега обаче беше на Деси Стоянова, която каза, че Андрей и Иван са готови да плащат заплатата на всеки българин, който реши да се върне от чужбина.

Арнаудов подскочи като ужилен от тези думи.

„Не аз, компаниите, които ги наемат ще плащат“, побърза да уточни той. Сашо Кадиев обаче веднага заяви, че е българин, който се е върнал и има нужда от пари.

Очевидно той говореше за пътуването в Испания с годеницата си Ивелина Чоева.

Цяла седмица водещият не спря да се оплаква колко се е охарчил по този повод.

Накрая Андрей не издържа, бръкна в джоба си и даде на Кадиев едно левче.

Синът на Катето Евро чинно си го прибра, но не спря да се подиграва на продуцента.

„Ето, като се снимаш в продукцията на Андрей „Съни бийч“, можеш да си купиш кола.

Вярно, ще е стара и евтина, но ще знаеш, че си си я изработил“, подкачи го Кадиев.

„Може и колело, старо и очукано“, отвърна му Андрей.

„Защо да е стара и очукана колата?“, попита невинно Деси Стоянова. „Е как що?! Щото е тяхна продукция“, заяви Сашо.

От своя страна Андрей Арнаудов побърза да смени темата, като нервно тръгна да коментира ново гориво за самолети, което ще се прави от животинска мас.

Кадиев обаче не го остави много да се прави на интересен и почна да прави словесни импровизации по темата.

Нещата наистина излязоха от контрол, когато водещият обяви, че нищо чудно един ден от хората с наднормено тегло да се прави гориво, а в самолетите да пътуват само слабите.

„Искам да приключим с тази тема!“, заяви с леден глас Деси Стоянова, с което преряза като с нож глупавия хилеж на Сашо и Андрей.

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!