fbpx

Зловещият Плик №11 смрази Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Зловещият Плик №11 смрази Фермата

Дойде времето за отваряне на плик №11 в стопанството на Фермата. Както и досега видяхме изненадите са големи и ненапразно водещите призовават участниците да печелят пендари, като единственото сигурно е, че тези които имат повече печелят, а другите ще страдат.

Първият плик им донесе нови съотборници, като така попълниха отборите си, но вторият вече отне на Канатица Иванка. Тогава, както и сега те отново са с по-малък брой пендари и това ги кара да тръпнат в очакване отварянето на този плик.

Днес всичко ще бъде още по-жестоко, така започва писмото към фермерите и може би така ще се окаже.

Аз мисля, че като се отвори плик №11 ще ни дадат правото да изгоним ние един от техния отбор, предположи Петър. Може би ще се окаже прав, тъй като единствено неговия отбор Елбетица има право да гласува на церемонията.

Не е тайна, че този отбор и персонално Петър се целят в бившия си съотборник Сергей и може би сега е дошло времето да го изгонят от стопанството.

Ние сме извадка на обществото, нека бъдем хора на правилните послания, призовава Теди за съвест при гласуването на противниковия отбор.

Феновете също имат своите предположения за съдържанието на този плик.

Плик номер 8 изгониха играч, сега вероятно ще разменят играчи между отборите или пък отборът с по-малко останали играчи да си избере играч от другия отбор, нещо подобно ми се върти в мислите.

До колкото виждам ще изгонят човек от отбора с по – малко пендари и във вота ще участват всички. Не както с Иванка да реши нейния отбор.

Според мен вече ще бъдат дуели (играч срещу играч), а не по трима както досега.

Идея – Петър да премине в Канатица. Интересно дали там пак ще е „лидер“? 😂

Петър е много умен и далновиден играч,всичко умее и на арената и в кухнята,и в обора, затова не го харесват,нарича се завист!

Дали написаното в него няма да срази градените досега стратегии и в двата отбора предстои да видим.

 

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!