fbpx

Зловещият Плик №11 смрази Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Зловещият Плик №11 смрази Фермата

Дойде времето за отваряне на плик №11 в стопанството на Фермата. Както и досега видяхме изненадите са големи и ненапразно водещите призовават участниците да печелят пендари, като единственото сигурно е, че тези които имат повече печелят, а другите ще страдат.

Първият плик им донесе нови съотборници, като така попълниха отборите си, но вторият вече отне на Канатица Иванка. Тогава, както и сега те отново са с по-малък брой пендари и това ги кара да тръпнат в очакване отварянето на този плик.

Днес всичко ще бъде още по-жестоко, така започва писмото към фермерите и може би така ще се окаже.

Аз мисля, че като се отвори плик №11 ще ни дадат правото да изгоним ние един от техния отбор, предположи Петър. Може би ще се окаже прав, тъй като единствено неговия отбор Елбетица има право да гласува на церемонията.

Не е тайна, че този отбор и персонално Петър се целят в бившия си съотборник Сергей и може би сега е дошло времето да го изгонят от стопанството.

Ние сме извадка на обществото, нека бъдем хора на правилните послания, призовава Теди за съвест при гласуването на противниковия отбор.

Феновете също имат своите предположения за съдържанието на този плик.

Плик номер 8 изгониха играч, сега вероятно ще разменят играчи между отборите или пък отборът с по-малко останали играчи да си избере играч от другия отбор, нещо подобно ми се върти в мислите.

До колкото виждам ще изгонят човек от отбора с по – малко пендари и във вота ще участват всички. Не както с Иванка да реши нейния отбор.

Според мен вече ще бъдат дуели (играч срещу играч), а не по трима както досега.

Идея – Петър да премине в Канатица. Интересно дали там пак ще е „лидер“? 😂

Петър е много умен и далновиден играч,всичко умее и на арената и в кухнята,и в обора, затова не го харесват,нарича се завист!

Дали написаното в него няма да срази градените досега стратегии и в двата отбора предстои да видим.

 

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!