fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Нова телевизия

Водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев остави за края на срещата си със зрителите във вторник най-хубавата новина. Докато водеше предаването, той стана баща за втори път. „Животът е чудо!“, възкликна той и благодари първо на майката на детето – водещата от Нова телевизия Марина Цекова.

Той направи вълнуващо слово и се просълзи от радост, не удържайки емоциите си.

външна реклама

„И докато говоря за щастие искам да ви съобщя една красива новина за мен. Докато с вас обсъждахме важните теми от деня, получих съобщение от моята съпруга Марина, че съм станал за втори път баща.  Искам да ви го съобщя лично и на вас, за да съпреживеем заедно тази радост, защото всяка сутрин аз ви казвам първото добро утро и ви приветствам в нашия телевизионен дом и вярвам, че ние сме част от едно семейство.

Днес на бял свят се появи моята втора дъщеря Сандра.

Родила се е в родилното отделение на Майчин дом под лекарските грижи на д-р Веселин Дяволов. Искам да му благодаря и на него и целия лекарски екип.

Искам да благодаря на Марина, че успя да балансира грижите за Тамара, която е на 4 години и е горда и щастлива сестра.

Марина успя да износи второто ни дете Сандра с размери 53 сантиметра. Тежка е 3,360 грама. Едно малко парченце, което вече е целия ни свят.

Радвам се, че мога да ви съобщя това нещо и всеки един ден да изживяваме заедно радостите.

Животът е чудо. Не го забравяйте. Той продължава по един красив начин.“

 

Двамата имат още една дъщеря, Тамара. Сандра, новото попълнение в телевизионното семейство, е с ръст 53 см и тегло 3,36 кг.  Йочев буквално разцъфна в ефир и заяви, че не може да чака повече и трябва да го сподели със зрителите, защото ги чувства като едно голямо семейство.

bTV веднага пуснаха новината, а Нова телевизия явно решиха, че е по-добре да изчакат, за споделят радостната вест със зрителите си.

Под съобщението валят коментари от щастливи зрители:

Когато чух твоето съобщение започнах да плача. Много си позитивен човечен твоята доброта лъха от екрана. Бъдет благословени с любов си отглеждаите децата.

Беше много симпатичен миг.Браво,че му дадоха трибуната и сподели.Вълнуващо е да съпреживяваш такива щастливи мигове,макар и чужди.Да е здрава и втората ви сладуранка!

Честита радост!Да е живо и здраво малкото слънчице и да донесе много радост и щастие на лъчезарния татко и цялото семейство.Бъдете щастливи!

Г-н Йочев! Честита рожба! Пожелавам на вас и съпругата ви Марина да отгледате две прекрасни момичета с много любов! Възхищавам се на вашият професионализъм като водещ на сутрешния блок!

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!