fbpx

Златимир Йочев се оля напълно в ефира на БТВ

БГ звезди

кадри bTV, Туитър/Илон Мъск

На фона на бурните процеси в страната ни и много важни проблеми, с които се сблъсква българското общество всекидневно, bTV реши да поиска мнението на зрителите си в четвъртък сутрин по „най-важната“ тема. А именно – ще дойде ли милиардерът Илон Мъск в България, или не?

Като оставим на страна, че собственикът на „Тесла“ и „Туитър“ всъщност изобщо не казвал, че ще идва у нас, нито пък е давал повод за спекулации, че това ще стане, цялата „мъскомания“ в българските медии изглежда комично. Особено когато водещите се опитват да внушават изкуствено, че визитата на Илон Мъск у нас ще е нещо вълнуващо и важно.

външна реклама

Водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев задмина всички в това отношение, като заяви, че „мечтае“ за идването на милиардера у нас. В края на предаването той заяви, че е от „онези мечтатели, които вярват“, че Мъск ще дойде у нас и ще се очарова от страната ни. И продължи:

„Трябва да мечтаем още по-смело, защото заради съществуващите страхове, понякога забравяме да поставяме високо летвата и да я гоним. Така че нека си пожелаем не само Илон Мъск да дойде, но България да бъде място, което действително привлича хора от целия свят“.

Трудно е да се каже, какво точно си представят в bTV, че ще се промени за България, ако през страната ни мине най-богатият човек в света. Това вероятно няма да реши нито един проблем нито на Златимир Йочев, нито на който и да е друг българин, така че какво привлича визитата на Мъск в мечта, е пълна загадка. Но пък както честно се казва: „Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му“. Всъщност и без Мъск да идва, България привлича хора от цял свят. Не всички от тях са милиардери, но това не ги прави по-малко значими като личности.

външна реклама
Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

БГ звезди
Такова нещо не се е случвало в „Стани богат“! Дразнител побърка Билалов

Кадри: БТВ Нещо изключително рядко се случи в излъчения тази вечер епизод от „Стани богат“. Водещият Михаил Билалов се ядоса заради случващото се в студиото. Той дори стана от стола си и тръгна към участника тази вечер – Димитър Петров, около който постоянно кръжеше муха. външна реклама Още при първото …

error: Content is protected !!