fbpx

Злати Йочев си глътна езика пред Андрей Анраудов по БТВ

Блиц Новини

кадри bTV, Инстаграм/Иван и Андрей: Злати Йочев си глътна езика пред Андрей Анраудов по БТВ

Златимир Йочев, който по принцип успява да задава въпроси на гостите си, които са важни този път сякаш избягна тема табу, която може би му е зададена предварително от екипа.

Феновете на аграрното риалити “Фермата” очакват с голям интерес завръщането на предаването, което по обещанието на bTV ще е доста по-различно от преди.

външна реклама

В рекламата, която приканва желаещите да се явят на кастинг, се казва, че правилата ще са различни, а също и игрите и общия вид на шоуто.

Но в какво точно ще се изразяват промените може да се разбере единствено от продуцентите Иван и Андрей.

Те обаче мълчат много строго за промените в новото издание на “Фермата”.

На профила им в Инстаграм не се споменават никакви подробности на обновяването на риалитито, което отнесе доста критики за предишния си сезон. Макар то да включваше не само нови участници, а и любимци на публиката от предишните издания, плюс звездно присъствия, като това на Христо Стоичков, разочарованието беше сериозно. “Фермата” и bTV бяха сериозно изпреварени от Нова телевизия и “Игри на волята”.

Сега залогът е още по-голям, защото в класацията по гледаемост на двете частни национални телевизии настъпи обрат и в момента тя се оглавява от Нова. Със сигурност в bTV разчитат на хитовото шоу “Фермата” нещата са се променят.

На този фон Андрей Арнаудов се появи веднага след Великден в сутрешния блок с Златимир Йочев.

В началото на Светлата седмица светлина върху новото издание на “Фермата” не беше хвърлена.

Андрей говори за всичко друго, но не и за риалитито, а пък Йочев изобщо не попита какво става с подготовката на шоуто.

Арнаудов посочи като най-важни проекти за годината за продуцентския дует два филма.

Единият е документален и е за бащата на Андрей, великият хоров диригент Васил Арнаудов.

Другият е игралният филм за легендата на българския футбол Гунди, който след 5 години подготовка ще се снима през тази година.

Премиерата му се очаква през 2024 година. “Това няма да е филм само за левскари”, подчерта Андрей.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!