fbpx

Злати Йочев се изпусна в ефир: Репортерката спря веднага включването

БГ звезди

кадри bTV

Златимир Йочев, който по принцип е доста стабилен, този път изпусна емоциите си и едва издържа да не прихне в ефир след бисер на един от гостите, който прозвуча леко мръснишки и репортерката побърза да приключи предаването, защото явно едва се сдържа да почне да се хили в ефира.

Често пъти в телевизиите се споменава за „рисковете на живото предаване“. Водещият на сутрешният блок на bTV Златимир Йочев директно се сблъска с нов словесен бисер, дошъл като бомба в репортаж от Бургаския зоопарк.

Екип на телевизията беше там, за да покаже ярко зелените яйца, снесени от австралийската птица ему. Кръстьо Дъбов от зоопарка обясни, че цветът е такъв, защото животните ядат хубава и прясна тревна храна.

Той разказа с ентусиазъм и за това, че сред бургаските екзотични животни е почнал брачния период.

Подмамени от топлото време, обитателите на зоопарка са се отдали на размножаване и в следващите месеци се чакат не само малки пилета ему, а също паунчета, катерички и сърнички.

„Когато храната е качествена, животните се размножават с кеф, така да се каже“, обобщи човекът от бургаския зоопарк.

Репликата разсея репортерката, която побърза да приключи включването, за да се насмее на воля на това, което току-що е чула. За Златимир Йочев също се оказа сложно да запази спокойствие. Той се опита да излезе от ситуацията с коментар за животинското поведение при пролетни температури, но си пролича, че и той едва сдържа смеха си.


Блиц Новини
Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си

Кадър БТВ: Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си 53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна. „Бил съм охранител, бил съм охранител. Никога не съм се занимавал …

Блиц Новини
16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България

Кадър БТВ: 16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България Валерия Войкова написа прекрасна страница в историята на „Гласът на България“ по БТВ. Тя е само на 16 години от София. Аз съм екстроверт, обичам да се смея, обичам всичко около мен да е хубаво, заяви тя. …

Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

error: Content is protected !!