fbpx

Злати Йочев се изпусна в ефир: Репортерката спря веднага включването

БГ звезди

кадри bTV

Златимир Йочев, който по принцип е доста стабилен, този път изпусна емоциите си и едва издържа да не прихне в ефир след бисер на един от гостите, който прозвуча леко мръснишки и репортерката побърза да приключи предаването, защото явно едва се сдържа да почне да се хили в ефира.

Често пъти в телевизиите се споменава за „рисковете на живото предаване“. Водещият на сутрешният блок на bTV Златимир Йочев директно се сблъска с нов словесен бисер, дошъл като бомба в репортаж от Бургаския зоопарк.

външна реклама

Екип на телевизията беше там, за да покаже ярко зелените яйца, снесени от австралийската птица ему. Кръстьо Дъбов от зоопарка обясни, че цветът е такъв, защото животните ядат хубава и прясна тревна храна.

Той разказа с ентусиазъм и за това, че сред бургаските екзотични животни е почнал брачния период.

Подмамени от топлото време, обитателите на зоопарка са се отдали на размножаване и в следващите месеци се чакат не само малки пилета ему, а също паунчета, катерички и сърнички.

„Когато храната е качествена, животните се размножават с кеф, така да се каже“, обобщи човекът от бургаския зоопарк.

Репликата разсея репортерката, която побърза да приключи включването, за да се насмее на воля на това, което току-що е чула. За Златимир Йочев също се оказа сложно да запази спокойствие. Той се опита да излезе от ситуацията с коментар за животинското поведение при пролетни температури, но си пролича, че и той едва сдържа смеха си.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!