fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Вече е време да спреш с глупостите – този съвет е получил водещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев. Поводът за това било състоянието му след участие в любителски футболен мач миналия вторник.

Оттогава Йочев е схванат и с мускулна треска, което не е препоръчително за човек, който трябва да изглежда добре на екрана.

Злати сам си каза, че вече не е за махленски мачове, в които контузиите са чести.

С приближаването на 40-те водещият усеща, че някои от тях изобщо не заздравяват толкова бързо, колкото преди 20 години.

Мрънкането му по темата в понеделник сутрин обаче не впечатли много колегите му по време на „седянката“ в студиото.

На канапето на коментарите се завърна новинарката Полина Мечкуева след повече от два месеца изгнание от сутрешния ефир. През ноември тя стремително се опита да блесне със сюжет за торта, която имаше доста неприличен и откровено еротичен вид. Без съмнение „Тази сутрин“ не е мястото за такова съдържание и красивата Полина изхвърча на „резервната скамейка“. Явно наказанието след гафа е и изтекло, но пък Мечукева този път беше по-ниска от тревата.

Видимо нервна, новинарката представи само един от сюжетите и се постара през цялото време да мълчи. За разлика от нея, Боби Лазаров и спортният журналист Митко Тасев се развихриха на тема храна и по-точно закуска.

Синоптикът побърза да спомене шкембе чорбата с оцет и чесън, но Тасев го поправи, че балканският специалитет е по-скоро брънч, защото обикновено идва по-късно след пиянска нощ.

Мария Цънцарова пък обяви, че тя по-скоро би закусвала понички като милиардера Илон Мъск. „Нямам нищо напротив да закусвам с Мъск“, обяви водещата, като изказването ѝ прозвуча леко двусмислено.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!