fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

„Аз съм тотално увреден!“, това призна чистосърдечно водещият на „Тази сутрин“ по bTV Златимир Йочев. Оказа се, че на него навсякъде му се привиждат Елза и Ана от анимационната поредица „Замръзналото кралство“. Съпругът на Марина Цекова от Нова телевизия призна, че дъщеря им Тамара е тотален фен и затова главните героини са му постоянно пред очите.

Неговата колежка Мария Цънцарова по този случай има нов прякор – Ана. Сутринта Злати хвърлил бегъл поглед на чашата за кафе на екранната си половинка. „А, имаш чаша с Елза и Ана“, веднага казал тренирания баща. Оказало се обаче, че всъщност на чашата има снимка на самата Мария. Заради цвета на дрехата ѝ обаче Йочев се заблудил, а ситуацията бързо станала анекдот в сутрешния екип.

„В „Замръзналото кралство“ един от главните герои е снежен човек, ще си правил ли скоро селфи с такъв?“, опита се плавно да избяга от темата Злати, като адресира въпроса си към климатолога проф. Георти Рачев. Той обаче явно не беше особено заинтригуван от увлеченията на детето на водещия. Професорът беше по-загрижен от факта, че според британски туроператори имало в Европа и по-евтино място за ски от Боровец.

В Италия има ски за по-малко пари и от в България, притесни се проф. Рачев

 

Рачев, който е важна фигура в туристическия бранш си беше направо обиден, че в Италия е открито място, което да подбива цената дори и на българския курорт. Естествено той не каза кой е въпросния италиански град, за да не му прави реклама.

„А пък Банско е чак на шесто място!“, каза загриженият проф. Рачев, който е притеснен, че тази година няма да има туристи от Израел, но пък се надява да види повече гърци по зимните ни курорти.

Покрай цялата зимна и „замръзнала“ тема на разговора, Златимир Йочев за пореден път постави темата за забрана на фойерверките като форма на милост за домашните любимци. Той изтъкна, че в Прага за трета поредна година зарята на Нова година е спряна. Йочев обаче допълни, че на Балканите не е като в Чехия, тъй като тук даже и на сватба се „пуца“, камо ли на всеобщия празник.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!