fbpx

Жоро се разрева, след като победи Кенан

Блиц Новини

Кадри БТВ

Откакто Петър го няма в отбор „Елбетица“, Жоро се пъне да поеме лидерството, но не го прави като актьора с показност и излишна доза самочувствие.

Опитва се, чрез умениятя си да стигне до водачеството, но претърпя няколко значителни провала, които костваха изгонването на Ния и Присияна.

Това беше малко като Давид срещу Голиат, но победих. Виждате сълзи на вълнение и радост. Смятам, че моят отбор вярва в мен и искам в мое лице да видят един човек, който да ги преведе през дълбокото и дори да ме е страх, аз ще го направя, ще ги хвана за ръце и ще ги преведа, коментира Жоро през сълзи.

Искам да ти кажа, че с тази победа много ме вдъхнови братле, намаза егото му и Андрей. Браво брат, напълни ми сърцето. Ай стегни се вече, стига рева.

Тази победа я дължах на отбора и специално на Присияна, чиито думи ми подействаха мотивиращо и ми дадоха сила да повярвам във възможностите си и с цялото си същество желая да го показвам, продължи да се нахъсва Жоро след победата си над Кенан.

Залогът за Жоро бе много голям. Вече два пъти му гласуваха доверие и бе крайно време да го оправдае.

Царската корона е тежка и той днес трябваше да даде всичко от себе си, по-добрия победи, коментира Кенан прекия двубой между двамата.

Дали ще поеме водачеството обаче съвсем не е сигурно, защото единствения, който му благодари за тази победа бе Андрей, а дамите запазиха мълчание и бяха по-сдържани. Още в следващата битка ще проличи дали те все още имат доверие в него и дали той оправдава доверието и очакванията им. Ако това не се случи най-вероятно той ще е следващия отпътувал към къщи на крачка от финала. Затова и залогът за него е твърде висок, та чак проля сълзи за това и може би това е причината да покаже най-сетне колко е силен.

 

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!