fbpx

Живка отвя Кирил и Мартина и победи в седми сезон на Фермата

Незабавни статии

Кадри видео БТВ

Едно от най-гледаните предавания в ефира приключи с категорична победа на Живка. Зрителите с избора който направиха, отвяха Кирил и Мартина и изказаха категорично мнението си за този сезон и участниците в него.

Искам да кажа голямо благодаря на всички хора, които имат умове и сърца! Посвещавам наградата си на зрителя! Благодаря ви, мили зрители!”, бяха думите на победителката в този сезон.

външна реклама

Всичко което показаха участниците през трите месеца не остана скрито от феновете, които активно коментираха, вълнуваха се, осъждаха поведението на част от участниците и накрая категорично ги наказаха чрез избора си.

Спечели тази, която се държа най-човешки и нормално с всички! Имаше и изразяваше позиция, Поздравления! А иначе момента е настъпил bTV да приключи с този формат!

Ако се бяха държали нормално Киро или Мартина можеха да бъдат победители. Но с такова агресивно и просташко държане няма как да стане. Иван и Андрей излязоха от много тежка ситуация.

Коментар за киро и мартина.
Питам се колко ли е тежко да стигнеш до финал, да побеждаваш на битки и накрая никой да не те избере.
Всъщност мартина и киро сами си попречиха да бъдат избрани.
В тази игра(при това с родолюбива кауза) , хората очакваха да видят едни изградени личности, които да се състезават с феър плей.
Може би ивайло поведе хорото на войнстващата простащина и зарази и другите.
Но все пак…те можеха да го спрат.
Кирил можеше да е бъде един мъдрец, който да научи останалите на умения(но не би)…избра цинизма и загуби тотално.
Мартина също сама се отстрани от победа.
Ако беше показала характер, физическата и форма щеше да и бъде добър съюзник.
Но избра коварството и загуби.
„Фермата“7 показа, че въпреки всичко ценности като – справедливост, честност и мъдрост и възпитание си остават непреходни.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Кученце прегръща най-доброто си другарче, точно преди да бъдат убити и спаси живота и на двамата

Снимки: Etowah Valley Humane Society Кала и Кийра, две бездомни кучета, които са били оставени в приют за животни, за да бъдат евтаназирани доказаха, че прегръдката може да спаси живот. Снимката на Кала, кафявото куче, което прегръща най-добрата си приятелка, се разпространи скорострелно във Facebook и два часа по-късно и …

Незабавни статии
Лагерът на Мартина от „Фермата“ пощуря

Кадри видео инстаграм/Ивайло Герасимов Краят на последният сезон на „Фермата“ не сложи точка във взаимоотношенията между някои от участниците, най-вече от групичката на Мартина. Както се вижда от постовете им в социалните мрежи, те продължават да се забавляват заедно и очевидно са добри приятели. Фермерите прекараха коледните и новогодишни празници …

Незабавни статии
Свада в ефира на БТВ между Сашо и Андрей

кадри bTV Сериозен спор се разгоря в ефира на bTV между продуцента Андрей Арнаудов и водещия Александър Кадиев по темата за стандарта на живот в България и в чужбина. Арнаудов беше в студиото за да говори за инициативата „България те иска!“, която насърчава на българи да се върнат в страната …