fbpx

Жива верига пред ДАНС: Ако Бойко Рашков не дойде след 30 минути, блокираме булеварда и му искаме оставката

Новини
външна реклама

Кадър видео ФБ

Пред ДАНС скандират „Мафия!“, „Предатели!“ „Мутри, вън!“, а демонстрантите вече образуваха жива верига и блокираха булеварда. Майките от „Системата ни убива“ и отец Дионисий също са там. На място има полицейско присъствие.

Ако Бойко Рашков не дойде до 30 минути тук, значи се разиграва цирк. Това е посланието на хората от протеста, който се провежда пред Държавна агенция „Национална сигурност“ в момента.

външна реклама

„Бойко Рашков, ако не го е страх от ДАНС, да дойде тук. Ако не дойде, ще държим сметка и на президента. Защо партиите от протеста не са тук? Къде е Мая Манолова, къде са хората на Слави?“, попита Росен Миленов от името на протестиращите.

„Не сме тук, за да правим шоу. Огледайте се – всичко е потънало в корупция. Трябва да имаме срам пред децата си. Нека бъдем единни срещу тези, които ни грабят и мачкат“, зоват протестиращите, предава Фрог.

„Ние не сме терористи! Терористите са вътре! Стига лъжи – не сме маймуни. Няма да мръднем от тук, докато тази врата не се отвори и не ни пуснат вътре“, настояват те.

„Искаме възмездие и наказателен процес за онези, които затриха България“, се чува от протеста.

Пред Държавна агенция „Национална сигурност“ се появиха обаче и недоволстващи заради блокадата на протестиращите. „Сега, когато сме извоювали някаква победа, нямаме право да проваляме този служебен кабинет. Ако искате бъдеще за България, излизайте на улицата, защото този служебен кабинет има нужда от нашата подкрепа“, обърнаха се демонстрантите към тях.

„Господа полицаи, моля вземете мерки и отстранете хората, които провокират протеста“, зоват те.

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Вики от „Мастило“ – жертва на нападение в Испания

външна реклама Снимка профил ФБ Певицата Виктория Терзийска, която широката публика познава като вокалистка на група „Мастило“, стана жертва на опит за измама в Барселона, пише „Монитор„. Изпълнителката на „В ръцете ти е най-добре“ е на почивка в Испания в компанията на мъжа си – бизнесменът Петър Величков. външна реклама …

Новини
1
Politico: Процентите на ГЕРБ падат

външна реклама Кадър видео ФБ Ерозията на доверието е голяма и за това свидетелстват данните на брюкселското издание Politico, което следи обществено-политическите процеси не само у нас, но и в цяла Европа. Само преди седмица, когато у нас започнаха да излизат и първите социологически проучвания, стана ясно, че ударът за …

Новини
Нова операция на КАТ в цялата страна

външна реклама Кадър видео БНТ В ход е полицейска операция за недопускане на управление на моторни превозни средства от водачи, употребили алкохол или наркотични вещества, съобщи гл. инспектор Дамян Владинов от отдел „Пътна полиция“ – ГД „Национална полиция“. Полицейските действия ще продължат до 22 юни 2021 г. Операцията се провежда …