fbpx

Жените ще приключат Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Жените ще приключат Петър във Фермата

Най-сетне дамите в отбор Елбетица наистина се събудиха. Сега им стана ясно, че отборната стратегия да пазят мъжете няма да доведе до нищо хубаво за тях.

Мартина се зае със задачата да убеди останалите момичета, че това, което  правят не е в тяхна полза, а напротив добутват мъжете до финал, докато те една по една гърмят.

Пазим мъжете уж да имаме Ад и Рай и точки.

Откакто ги пазим нямаме нито Рай, нито точки. Половин сезон мъжете при нас са имунизирани защото са трима. Те отиват на битка с ясната мисъл, че те няма да си тръгнат. В следващият момент ние сме четири и можем да обърнем играта. Не съм съгласна, че Ния бе по-малко полезна от Жоро.

Представяте ли си как изглеждаме отвън. Аз искам да съм добрия пример, а в момента сме лошия пример. Показваме точно как не трябва да бъде. Ние го правим, за да продължи Елбетица напред. Кои са Елбетица в момента? Мъжете и евентуално една жена. Ние отиваме с нагласата да умра и после да ме изгонят. Защо? Защото съм жена, продължи да разкрива точната ситуация Мартина.

И без мъже ще изкараме. Дори и да има игра с тях ще се оправим. Правим мъжки дуел и започваме да чистим.

Малко късничко стигнаха до този извод след като играта напуснаха няколко дами, които можеше все още да са там. Емилия е причината за това положение. Тя нито веднъж не изказа мнение, нито се опълчи срещу Петър, а най-безропотно се съгласяваше със всичко. Загубата на най-добрата й приятелка Ния обаче я накара най-сетне да пречупи робското си мислене и да погледне с други очи. Не че това я направи уверена в себе си и решенията си жена, но поне се вслуша в доводите на Мартина и по принцип е съгласна с тях.

Този път на отборното решение кого да изгонят от противниковия отбор наложиха мнение и то бе по-различно от това на Петър с което той предрече апокалипсис в отбора си, затова че не се съобразяват с него.

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!