fbpx

Жените ще приключат Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Жените ще приключат Петър във Фермата

Най-сетне дамите в отбор Елбетица наистина се събудиха. Сега им стана ясно, че отборната стратегия да пазят мъжете няма да доведе до нищо хубаво за тях.

Мартина се зае със задачата да убеди останалите момичета, че това, което  правят не е в тяхна полза, а напротив добутват мъжете до финал, докато те една по една гърмят.

Пазим мъжете уж да имаме Ад и Рай и точки.

Откакто ги пазим нямаме нито Рай, нито точки. Половин сезон мъжете при нас са имунизирани защото са трима. Те отиват на битка с ясната мисъл, че те няма да си тръгнат. В следващият момент ние сме четири и можем да обърнем играта. Не съм съгласна, че Ния бе по-малко полезна от Жоро.

Представяте ли си как изглеждаме отвън. Аз искам да съм добрия пример, а в момента сме лошия пример. Показваме точно как не трябва да бъде. Ние го правим, за да продължи Елбетица напред. Кои са Елбетица в момента? Мъжете и евентуално една жена. Ние отиваме с нагласата да умра и после да ме изгонят. Защо? Защото съм жена, продължи да разкрива точната ситуация Мартина.

И без мъже ще изкараме. Дори и да има игра с тях ще се оправим. Правим мъжки дуел и започваме да чистим.

Малко късничко стигнаха до този извод след като играта напуснаха няколко дами, които можеше все още да са там. Емилия е причината за това положение. Тя нито веднъж не изказа мнение, нито се опълчи срещу Петър, а най-безропотно се съгласяваше със всичко. Загубата на най-добрата й приятелка Ния обаче я накара най-сетне да пречупи робското си мислене и да погледне с други очи. Не че това я направи уверена в себе си и решенията си жена, но поне се вслуша в доводите на Мартина и по принцип е съгласна с тях.

Този път на отборното решение кого да изгонят от противниковия отбор наложиха мнение и то бе по-различно от това на Петър с което той предрече апокалипсис в отбора си, затова че не се съобразяват с него.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!