fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

“Ники ми липсва в последните 6 месеца, особено в работата, в науката. Не водим научни дискусии, а обсъждаме политиката”, това изненадващо признание направи проф. Славка Чолакова, съпругата на министър-председателя акад. Николай Денков. Двамата химици посрещнаха предколедно екип на bTV не в дома си, а в лабораторията, която е втория им, ако не и първи дом.

Двамата се срещнали и влюбили в лабораторията, защото проф. Чолакова първо е била възпитаничка и асистент на Денков. Те имат четири деца, три от които живеят в България, а дъжеря им е омъжена в Испания.

Съпругата на премиера заяви, че е особено горда със сина си, който е учил в Англия, но се е върнал да се реализира у нас.

Новата топ репортерка на bTV Бесте Сабри смеси в семейното интервю политически и лични въпроси, като пита ту за семейния бюджет на акад. Денков, ту за дерогацията и “Лукойл”, отчете vihrogon.bg.

“Аз съм по бюджета. Но и в семейния бюджет “финансовият министър” трябва да се допита до премиера”, коментира проф. Чолакова.

Покрай въпрос за цената на горивата, Денков призна, че обича да шофира. “Карам кола, когато не съм министър-председател”, отбеляза с усмивка той. “Аз обичам да ходя пеша”, заяви съпругата му.

“Все пак държавата върви в добра посока”, коментира тя. Проф. Чолакова чака с нетърпение ротацията и се надява, че след нея, вече като вицепремиер, Николай Денков ще има повече време да е идва в лабораторията. Като просветен министър той имал тази възможност, коментира тя. Проф. Чолакова беше категорична, че съпругът ѝ е по-добър като учен, отколкото като политик.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!