fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Новият сезон на кулинарното шоу „Черешката на тортата“ стартира силно с познати лица от екрана, които успяха цяла седмица да забавляват зрителите.

Мартин Димитров, Константина Живова, Мая Савова, Иван Кирков и Биляна Гавазова бяха новата звездна компания, която се опозна в движение, докато приготвят вкусна храна за гостите си.

Оказа се, че това е първата петорка почти без забележки от страна на зрителите. Участниците нито за миг не  ги оставиха да скучаят. Много смях повдигаше настроението и непринуденото им поведение получи огромно одобрение.

Разбира се за всеки има малки забележки и най-вече бяха насочени към Мая Савова заради намачканата покривка, разголената си помощничка и неприбраните коси по време на готвене. Иначе дамата се постара със здравословно меню, което поднесе на гостите си, но не хареса на зрителите.

Тази Мая, дето толкова се превзема, да беше извикала някоя приятелка да ѝ изглади покривката. 😲🤔😉
Като домакиня никъде я няма !
Само превземки.

Голяма излагация беше. Рядко има такива участници, но като ги има е голям сеир. Нищо против жената ама по-добре да си поръчва храна. Не и се отдава готвенето.

Покривката на масата е като измачкан чаршаф. Това е неуважение към гостите. Храната супер измислена, със сухи съставки и с тези дълги нокти, поне да беше сложила ръкавици.

Вечерята с малки забележки е хубава и здравословна, според мен това е по Зоната !Нищо че Мая не може да готви, компанията е страхотна ! И за тези които ме изядохте за обиците на Константина, да хубави бяха, но не подхождаха, а днес е просто неотразима и стилна !😀

Но пък представянето на всички се хареса на повечето почитатели на кулинарното предаване.

Ето това е “ Черешката на тортата“ ! Прекрасна компания, вкусна храна, настроение, позитивизъм! Това искам да гледам!!!!

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!