fbpx

Жената на Краси Радков отговори на хейта за смяната на Пъдев и мястото в „Денсинг старс“

Блиц Новини

кадри bTV

Станислава Ганчева, жената на актьора Краси Радков, отговори на масовия хейт, който я сполетя в социалните мрежи, след като получи постоянно място в „Кой да знае?“ по bTV. Цената на нейното присъствие в предаването е отстраняването на Христо Пъдев от мястото му на капитан.

Много зрители възроптаха срещу тази промяна, първо защото харесват Пъдев, и второ – не искат две жени да са за постоянно капитани на отборите. Мнозина побързаха да заговорят за шуробаджанащина в bTV.

Те са възмутени, че Ганчева се е намърдала и в „Кой да знае?“, и в „Денсинг старс“. Там пък партньорка на Краси Радков ще е Алекс Раева, но и за Станислава беше намерено място, което се пазеше досега в тайна.

Явно предвидили, че сравнително неизвестната Ганчева бързо ще стане трън в очите на зрителите и спекулациите няма да спрат без отговор, от bTV решиха да овладеят ситуацията.

С помощта на водещия Сашо Кадиев, жената на Радков обясни, че няма да е за постоянно в „Кой да знае?“, а само от време на време.

„Аз също много харесвам Христо Пъдев“, подчерта Станислава Ганчева. Тя разкри най-сетне и каква ще е работата ѝ в очакваното с огромен интерес завръщане на „Денсинг старс“. Там Ганчева ще е репортерът, който ще взема интервюта от популярните личности в шоуто.

„Ти ще си нашата връзка със звездите!“, обобщи признанието ѝ Сашо Кадиев.

Трудно е да се каже дали тези разкрития ще успокоят страстите или ще ги разпалят повече. За много зрители тя вероятно ще си остане „връзкарка“, която отнася сериозни хонорари от bTV единствено защото е жена на Краси Радков.

Възможностите са Ганчева наистина да блесне със собствените си качества, или пък да иронизира постоянно „връзкарството“. Вторият похват е образцово прилаган от самия Сашо Кадиев, който и досега за мнозина си остана просто сина на Катето Евро.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!