fbpx

Жена с пет имена развълнува Билалов и публиката в „Стани богат“

БГ звезди

Кадри: БТВ

Участничка в „Стани богат“ развълнува водещия Михаил Билалов, публиката и зрителите на предаването. Тя носи цели пет имена – Тоня Анхел Ариел Йера Гевара, а по произход е половин българка и половин кубинка.

„Сега на стола ще седне една дама, която работи във фармацевтична компания като медицински представител, но посвещава години от живота си, за да учи испански. Причината е, че е наполовина кубинка. Нейната история е достойна за книга. Книга, която тя планира да напише съвсем скоро. Драго ми е да посрещна Тоня Анхел Ариел Йера Гевара“, представи я той.

външна реклама

„Аз толкова имена не съм произнасял. Всичките митични и имах чувството, че съм в присъствието на персонаж на Маркес“, добави Билалов и я попита дали е постигнала целта, заради която е учила испански.
„Да! Моята цел беше да отида в Куба и да видя баща си, да се запозная с него. Отидох и се срещнахме. Той е прекрасен човек. За съжаление, почина миналата година. Но наистина съм много благодарна“, каза Тоня.
„Съжалявам! А каква е историята?“, попита с интерес Билалов.

„Историята е, че той си заминава когато съм на две годинки, за да се види с родителите си и да каже, че има семейство в България и че иска да се върне отново тук да живее – в България. Но така се случва, че това е през 1990-та година, когато стават промените в България и в целия свят. И за съжаление той остава в Куба“, разказа участничката.

„Когато се срещнахте – разкажи ми впечатленията?“, продължи водещият.

„Ами то беше много вълнуващ момент, защото – да, той е моят баща, но аз не го бях виждала никога. Той не ми беше изпращал снимки и аз не знаех как изглежда. Той имаше мои снимки, тъй като му бях пращала, но аз не знаех той как изглежда. И той ме позна, и ме викна, чакаше ме на летището. Беше много емоционален момент. Но пък от друга страна и интересен – това е баща ти, но той е един непознат човек реално. След това като се опознахме той се оказа, че е прекрасен. Това ме успокои, даде ми много сила като цяло в живота, защото вече знаех, че той е искал да дойде в България, но не е могъл заради политическите отношения като цяло“, сподели Гевара.

В самата игра тя се представи достойно и си тръгна с 2000 лева от предаването.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!