fbpx

Здравко със силни думи впечатли Гала: С почтеност и труд в България стигаш до моето ниво, но не повече

БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Здравко Василев от Приморско е сред най-популярните хора в последните 15-ина години у нас. Той стана известен с участието си в „Биг брадър“, където успя да спечели първата победа, а след това половинката му Христина стана №1 в едно от изданията на „ВИП брадър“. Гларусът даде интервю за предаването „На кафе“, а финалните му думи впечатлиха както водещата Гала, така и панелистите й.

„Когато живееш до морето срещаш непрекъснато хора, които те вдъхновяват с все повече нови мечти. Морето е безкраен извор на добри идеи. Ако имате възможност, прекарвайте тези топлите месеци покрай водата. Това е най-вдъхновяващото нещо, което природата е измислила. Много ме боли, че през годините много от моите каузи, за които съм хвърлил изключително много усилия и труд, не са били разбирани от моите съграждани и сега когато виждам големите пропуски в сферата на туризма, изключително много ме боли. Защото ме спират хора и казват: „Защо не те послушахме преди 5 или 10 години?“. Никой не е пророк в собствения си град“, сподели той.

„Аз съм човек изпълнен с планове и следвам строг ритъм на моите мечти. Убедих се, че едно от най-трудните неща е да бъдеш почтен. С почтеност обикновено стигаш до там, докъдето може би стигнах аз – някакво ниво на задоволяване на семейството, но не повече от това. Изумен съм как хора, които не влагат кой знае колко труд, с леко мошеничество, с непочтеност достигат много повече. Знам кой е правилния и кой е лесния път, но винаги съм избирал правилния път. Макар накрая да нямам кой знае колко дивиденти от това“, сподели Здравко, а тези негови думи бяха коментирани от Гала и гост-коментатора Камен Воденичаров.

„Здравко знае, ние сме си говорили за това, аз някакси с годините все повече го харесвам. Все повече харесвам начина му на мислене. Той помъдрява. В „Биг брадър“ съм му казвала неща, които не ми харесват – негови реакции, отношения към дамите. Отдавна това е в миналото и отдавна той е друг човек, който ми е много симпатичен“, каза Гала.

„Това, което сподели за почтеността, е много хубаво. Можем да го похвалим за този избор и да му се радваме, че мисли така, защото мошеничеството или далаверата са изкушителни, но са съсипващи за това човек да спи спокойно и да се чувства добре“, коментира актьорът Камен Воденичаров.


Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!