fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Завъртяха голяма интрига: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо взривява Сървайвър

Зрителите все повече виждат, че в Сървайвър има много схеми. Самото естество на играта ги създава и ги позволява.

„Кой с кого е в комбина?“, мъчи играчите и гледащите предаването.

Най-любопитната машинация обаче взе да излиза не само в ефира на телевизията, а и в реалния живот.

След снощната игра някои заподозряха, че има сериозна уговорка в реалния живот между Благо Джизъса, Татяна и Светльо – братът на Коцето.

Това, разбира се, звучи като конспирация, но кой знае.

В публичното пространство се завъртяха предположения, че в миналото Татяна дори е имала връзка с Благой. Това не би учудило никой.

В предаването тя дори му переше гащите.

По-интересно е обаче е интригата със Светльо – братът на Коцето.

Според коментари в мрежата Татяна е искала да го запази за сметка на Дани.

„Все пак Светльо е брат на Коцето. Повече участия в заведението на Константин!“, гласи един от най-налудните коментари, но пък кой знае…

Много емоции се изляха в “Сървайвър” покрай разпадането на най-силната коалиция в този сезон.

Т.нар. младежка коалиция на Ермина, Цецо, Едис и Геновева драматично се разцепи, а петият член от петорката – Павел, направо отпадна от играта.

Имаше много сълзи и тежки взаимни обвинения между бившите съюзници.

Драмата обаче стигна връхната си точка, когато на тръгване от играта Павката разкри, че 14 месеца по-рано е бил в център за лечение на зависимости. Той не сподели към какво точно е бил пристрастен, но се обърна към всички, които се борят със слабостите и пороците си с послание да не се отказват и да следват неговия пример.

Павел каза също, че за него коалицията на младите “войни” е изпълнила мисията си. “Ние сме красиви млади хора, борихме се срещу масовката”, заяви емоционално той, преди да се присъедини към журито, което ще определи победителя в “Сървайвър”.

На този фон обаче сякаш никой не забеляза, че Павел стана третия играч, който се отказва в битка срещу Благой Георгиев, при това когато има реален шанс за победа и оставане в играта.

Припомняме, че първи това направи ММА боеца Георги.

След това Иван „Малката булка“ буквално саботира собствената си игра и то толкова очевидно, че Геновева и други участници скочиха срещу симулацията му.

По време на последната елиминационна битка, Мария блесна със своята сръчност и комбинативност и първа се спаси. Така останаха Павел и Благо да се борят със сложния за тях пъзел и – о, изненада!

Павката буквално вдигна ръце и остави Джизъса на спокойствие да го победи.

Случката е поредното доказателство, че каквото и да става този сезон в “Сървайвър”, накрая печели Благой.

Джизъса остава на Острова на отшелника, което е още едно предимство, защото не му се налага да участва в други битки. Очакваме да видим кой ще е следващият играч, който ще се изправи срещу него и дали и той ще се предаде.

Друг интересен момент от предаването беше победата на Татяна в състезанието за личен имунитет.

Това вдигна до небето самочувствието на певицата, която се почувства съвсем истински сървайвър, а не просто самопровъзгласила се топ домакиня. „Днес от две игри – за имунитет и за награда, и двете са мои. Чувствам се горда и щастлива…“, заяви тя.

Зрителите обаче никак не се зарадваха на победите ѝ, особено след като това накара Танчето да се мес и в това кой да бъде изгонен:

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!