fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Завъртяха голяма интрига: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо взривява Сървайвър

Зрителите все повече виждат, че в Сървайвър има много схеми. Самото естество на играта ги създава и ги позволява.

„Кой с кого е в комбина?“, мъчи играчите и гледащите предаването.

външна реклама

Най-любопитната машинация обаче взе да излиза не само в ефира на телевизията, а и в реалния живот.

След снощната игра някои заподозряха, че има сериозна уговорка в реалния живот между Благо Джизъса, Татяна и Светльо – братът на Коцето.

Това, разбира се, звучи като конспирация, но кой знае.

В публичното пространство се завъртяха предположения, че в миналото Татяна дори е имала връзка с Благой. Това не би учудило никой.

В предаването тя дори му переше гащите.

По-интересно е обаче е интригата със Светльо – братът на Коцето.

Според коментари в мрежата Татяна е искала да го запази за сметка на Дани.

„Все пак Светльо е брат на Коцето. Повече участия в заведението на Константин!“, гласи един от най-налудните коментари, но пък кой знае…

Много емоции се изляха в “Сървайвър” покрай разпадането на най-силната коалиция в този сезон.

Т.нар. младежка коалиция на Ермина, Цецо, Едис и Геновева драматично се разцепи, а петият член от петорката – Павел, направо отпадна от играта.

Имаше много сълзи и тежки взаимни обвинения между бившите съюзници.

Драмата обаче стигна връхната си точка, когато на тръгване от играта Павката разкри, че 14 месеца по-рано е бил в център за лечение на зависимости. Той не сподели към какво точно е бил пристрастен, но се обърна към всички, които се борят със слабостите и пороците си с послание да не се отказват и да следват неговия пример.

Павел каза също, че за него коалицията на младите “войни” е изпълнила мисията си. “Ние сме красиви млади хора, борихме се срещу масовката”, заяви емоционално той, преди да се присъедини към журито, което ще определи победителя в “Сървайвър”.

На този фон обаче сякаш никой не забеляза, че Павел стана третия играч, който се отказва в битка срещу Благой Георгиев, при това когато има реален шанс за победа и оставане в играта.

Припомняме, че първи това направи ММА боеца Георги.

След това Иван „Малката булка“ буквално саботира собствената си игра и то толкова очевидно, че Геновева и други участници скочиха срещу симулацията му.

По време на последната елиминационна битка, Мария блесна със своята сръчност и комбинативност и първа се спаси. Така останаха Павел и Благо да се борят със сложния за тях пъзел и – о, изненада!

Павката буквално вдигна ръце и остави Джизъса на спокойствие да го победи.

Случката е поредното доказателство, че каквото и да става този сезон в “Сървайвър”, накрая печели Благой.

Джизъса остава на Острова на отшелника, което е още едно предимство, защото не му се налага да участва в други битки. Очакваме да видим кой ще е следващият играч, който ще се изправи срещу него и дали и той ще се предаде.

Друг интересен момент от предаването беше победата на Татяна в състезанието за личен имунитет.

Това вдигна до небето самочувствието на певицата, която се почувства съвсем истински сървайвър, а не просто самопровъзгласила се топ домакиня. „Днес от две игри – за имунитет и за награда, и двете са мои. Чувствам се горда и щастлива…“, заяви тя.

Зрителите обаче никак не се зарадваха на победите ѝ, особено след като това накара Танчето да се мес и в това кой да бъде изгонен:

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!