Заснеха президента Румен Радев да чака чинно на опашка в бензиностанция

Новини
86
реклама

Появиха се снимки във Фейсбук и на президента Румен Радев, но не като тези на Борисов в спалнята, а на опашка в бензиностанция ОМВ.

Снимките са истински и няма монтаж.

От снимките става ясно, че са от случайни посетители на бензиностанция OMV в Нови пазар. Президентът бе с маска.

Радев беше на посещение в Нови пазар и Каспичан, както и в Мадара.

реклама
loading...

Кой го познава завалията? Стиснат, стиснат, стиснааат! От страх да не го заснемат и глобят се изтепосал да му направят снимка за медиите.

От къде тая сигурност? Официални данни по въпроса няма. Вие личен опитли споделяте или какво?

От къде тая сигурност? Официални данни по въпроса няма. Вие личен опитли споделяте или какво?

Каква новина е това?
Всечи може да си налива бензин, та дори, той да е президент на бедна, опоскана България.

Защо е толкова чудно че Радев е на опашка.Мисля че Президента е много по морален от Борисов,и не е имал бизнес с СИК,и едва ли има мутренските похвати,на Борисов.

Какво означава по морален? И само тези които са със СИК ли трябва да се елиминират или всички които водят лобистка и антинародна политика?

Моника и ти ли си от простотиите на Борисов Радев показва как трябва да се държи един политик със респект към народа доколкото до Борисов го заграждат такива като теб от страх да не им истинен местенцето

Че кой създаде СИК, ВИС и т.н. Вашият любим ЛУСАНОВ най- голямата мутра барабар с генерал Л.Гоцев ОЩЕ по голяма мутра.

Че кой създаде СИК, ВИС и т.н. Вашият любим ЛУСАНОВ най- голямата мутра барабар с генерал Л.Гоцев ОЩЕ по голяма мутра.

Освен, че си анонимен си и глупак. Ама то си е така. На никого не му харесва да се афишира като глупак.

Оронвайки престижа на президента ,оронвате престижа на държавата, в която живеете . Не плюйте ,защото се връща към вас, по – образно казано. Уважавайте себе си, държавата,в която живеете и президента, за да живеете в мир със себе си и да не ви гонят демоните във вас.

Това в голяма степен трябва да важи и за президента. Досега не съм го чула да е доволен от нещо в държавата ни.

Защо никой не се затича да поздрави Черния президент Радев?!Защото никой не го понася тоя селски глашатай!
Ако беше Бойко Борисов цялата бензиностанция щеше да се събере около него. Борисов всеки иска да го пипне, всеки иска да го поздрави. Навсякъде обичан, навсякъде приет.
И бензин безплатно на Борисов ще му налеят, и снимки щяха са си направят. Е така е! Кой каквато народна любов си е заслужил
Черният е истински хрантутник и паразит, не постави нито една тухла върху тухла за България, докато Борисов се скъса от работа и където мине с джипа, всичко наново строи и поправя!!!
Евала Борисов!
Да се свети твоето име и делата ти!

Неодобрението към единия, задължава ли меда одбрявам недъзите на другия?

Моника, ти наистина не си добре !
Явно и ти си на хранилка при баш толупа. Стига сте го превъзнасяли този мафиот!!!

МОНИКА ЛИ СИ, ХАРМОНИКА ЛИ СИ, НО И ТИ СИ ГЕРБЕРСКИ НАВЛЕК. ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ СКРИЕШ ?

Отворко, ти за това си си анонимен!

Ха ха! Няма президент на която и да е държава да чака на опашка за каквото и да е камо ли да е без охрана. С този колаж се чудя мен ли искате да обидите, че ме мислите за тъпа или себе си защото публикувате глупости?

писмо до моника
мила ти или си на хапчета или не си добре с главния(ако е така ти е простено) или имаше една Моника дето ….. на Клинтън,та ти си нещо подобно на Бойко.ама като се замисля не може да си на хапчета.сигурно си на по твърди наркотици :)))))

Защото Моника от луната си личи че и ти си от Кърджали !!! Освен да плющиш рикия и да въртиш гюбеци на долна чалга и да повтаряш като Кърджалийска коза евала Борисов ,машала Борисов аферим Борисов ашколсун и..за какво ли да ти обяснявам ти си от Кърджали явно! А знаеш ли ,че Борисофф е стар играч на БКПто А? И не е завършил нито една генерал щабна академия по света! Резнеш си хапнеш си то така се става генерал хоп!Колкото и да духаш дните са преброени и на правителство и парламент след това идва ред на мадам Кьовеши!!!От моята уста в божите уши! А вие от чалгаристан Кърджалийско си плющете рикията тя политиката е мръсна работа мутренска и свести хора там няма!!!

Алоо… Кърджали каква е тази чалга? Евала Борисов ,машала Борисов аферим Борисов пий си ракията върти си гюбека щракай си с пръсти слушай си чалгата мазна и припявай евала Борисов машала Борисов и да паднем и да бием пак ще се напием! Така е в абсурдистан една шапка народ и всичките разединени до тъпня от хиляди разнородни партийки и пишман политици произлизащи от партията майка БКП ама до един са комунета ,а тиквата евала Борисов е от провервните до двето коляно! Идва краят и на тази партида хрантутници скоро и парламент след това е на ред мадам Кьовеши!Политиката е мръсна работа за хора с мрачна душа и блага физиономия!По добре си стой в Кърджали и си повтаряй турцизмите!

Мацко, не си си пила хапчетата мила! Ша та вържат, бегай да ги пиеш, бързо!

Че от какво да е доволен? Може би от мизерното съществуване на народа Български ??

Жалък си. Жалки сте всички българи, които търсят повод да покажат простотията си, вместо да изметат корумпираните случайници във властта. Хак ви е дереджето!

Точно така! Заслужават си го това българите, те не знаят и не могат да уважават , а само да мразят Президент, Премиер и т.н., защото това е въпрос на възпитание ! Не е задължително да харесваш някого, но да правиш само просташки писания ,това е прекалено много, особено тук ! На това сме способни само ние, никога не ще бъдем единни , защото се смятат за.безгрешни !
Нищо добро ,не го очаква такъв народ ! Теглете си „“хомота“, жалко за прекрасната ни Родина !
Радвам се, че не живея в.момента сред такива хора !

Ако го видя и аз ще го снимам. Защото го харесвам и е президента ни. Свалям му шапка за скромността. Поведението му е за пример.

Не ми се вярва че е стоял на опашка ?Къде са неговите пазачи?По протокол той не може да прави каквото си иска !Той назначава любовницата си на длъжност която тя няма тази квалификация ,Ние и плащаме безплатната квартира която той и обещал И много други неща а сега този злобар се прави на светата вода ненапита

Управляващите трябва да са сред народа.Какво лошо има в това.Всички от ешалона трябв да го правят.

А ти АНОНИМНИКОзащо се криеш ,като толкова много знаеш?! Покажи си муцуната и тогава си позволявай да пишеш за културните и възпитани хора!!!

Anonimnata…carvulano…mnogo dobre go poznavat horata…a davizgas kapoi okolo nego…takae kogato covek ima narodnata lubov nese strahuva da hodi mezdutjh i sam ikato ubeknoven grazdanin dasi caka reda na opaskata…..

Ама съвсем сам ли е ходил на посещение в Нови Пазар , а може би и с личния си автомобил? Боже как президент си имаме.м

Кой го познава завалията? Стиснат, стиснат, стиснааат! От страх да не го заснемат и глобят се изтепосал да му направят снимка за медиите.

Бай У** ли си не знам,ама явно злобата доста ти е замъглила и малкото мозък дето го имаш за равновесие и против напикаване!

А ти бе, лайнар! Как да се скриеш като си анонимен? Защо не си излезеш с името и електронния адрес? Въпросът е риторичен, защото отговора се подразбира. Защото си страхливец.

В редиците на всяка партия има и морални хора, лошото е, че в ръководството на всички партии такива липсват.

А бе путьо! Ти преди малко се представи като анонимен, а сега си бай Брадър. И под двете имена усещам един страхлив глупак.

Не разбирам какъв ви е проблемът?Недоволни сте,че президентът има възпитано поведение,не ви псува и нарича“толупи“?!До там ли се опростачихме,че не удобряваме положителните постъпки и се радваме на просташките!

Възпитано поведение и евтина реклама са две различни неща. Да не псуваш и да си вежлив, достатъчно ли за да си президент или министър. Трън и глог.

Мале ти си направо за карлуково. И от мен да знаеш истинските комунисти са моралисти, колкото до президента ни-той е истински комунист.колкото и малко да са останали, все още ги има и с чест носят името БЪЛГАРИН

Като цяло, институцията е надпартийна. Но на страна. Кандитурата бе издигната и подкрепяна от социалист, а това е различно от комунист. Ако той ви е казал лично, че е комунист, то друг въпрос. Официално никъде аз не съмго видял. Ко;унист, моралист, хуманист са три различни понятия. Когато някой злоупотрбява със служебно положение за лични облаги, или облаги на свързани с него лица, по определение не принадлежи на нито една от трите групи.

Мъчите се да оплюете президентът и от вашите опити се вижда колко сте жалки, бесилни и злобни.

На никой не му се иска да оплюе единият и да величае другият.Те сами с делата си се представят.
А и къде са гавазите на т.н. президент? Пак недомислие.

МОНИКА ЛИ СИ, ХАРМОНИКА ЛИ СИ, НО И ТИ СИ ГЕРБЕРСКИ НАВЛЕК. ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ СКРИЕШ ?

Колкото пъти си смениш псевдонима, толкова пъти показваш простотията си и дори не се сещаш, че всички те разпознават, защото не ти стига пипето да осъзнаеш каква грешка допускаш в анонимността си. Такива сте си регберите- прости като тулупа-премиер. Смени изгъзицата си, защото латерната ти свири фалшиво.

Възмутителни и цинични коментари по адрес на човек , който се държи достойно и почтено!
Явно тези господа предпочитат да бъдат ругани и
обиждани с епитети от рода на “ толупи , мисирки “ и подобни от този род.
В този случай те приемат нормалното човешко поведение за “ абсурдно „!
Жалко ! Къде остана ценностната система и защо “ се обърна пирамидата “ ??!

Възмутителни и цинични коментари по адрес на човек , който се държи достойно и почтено!
Явно тези господа предпочитат да бъдат ругани и
обиждани с епитети от рода на “ толупи , мисирки “ и подобни от този род.
В този случай те приемат нормалното човешко поведение за “ абсурдно „!
Жалко ! Къде остана ценностната система и защо “ се обърна пирамидата “ ??!

Неприемането на единият, не ме сближава с другият. Почти всички от преди и след 10ти са си корумпирани лобисти в една или друга посока, повече или по малко (според позициите си). Не искахме диктатурата, ама за това положение ли сме си мечтали. Това ли искахме за децата си. Кой от леви, десни, центристи поведе про народна или поне национална политика. Колко пъти се сменяха и какво се промени, па и за момент поне. Трябват нови правила с нови хора. Само едното не е достатъчно.

Много сте прав,точно така!
Всичко това е много възмутително, но такава група от населението ни, направо е потресаващо! Те могат само да критикуват, да обиждат,мразят ,завиждат и т.н.,защото се смятат за безгрешни и са върховенството на закона! Нямат елементарно възпитание към държавният глава,дори и да не го харесват,би трябвало да имат уважение за неговата представителност! Така се излагаме ,като нация пред света ,но това не ги интересува!
Много жалко, за България и при такъв народ няма прогрес и благоденствие ,за което си мечтаят!

В други случаи има доволно охрана около президента, както и е редно разбира се. Питам се, тук публикуваното фото, като безотговорна небрежност на съответните служби или като някакъв нарочен сценарий да го разбирам. Господа управляващи от вси страни (леви, десни, у средата), престанете с тези наивитетни невинни игрички. Разберете, че ви трябват светкавични съзидателни деиствия , за бързо благоустрояване на цялата нация. Народът не е оглупял, само е огладнял и освирепял.

Това са глупости!По протокол той не може да се мята където му падне !Нали си има Гардови които трябва да са непрекъснато до него

Дано скоро да отминат изборите и да го махат. Не сме имали такъв президент. Да разделя народа

Хора не ви рязбирам защо толкова се карате хъх Какво толкова ако президента Радев е излязал без охрана и чака на опашка човек какъвто и да е не трябва да забравя от къде е тръгнал а ако е като мен понякога ако обещаеш нещо и държиш на думата си правиш глупости човека просто е изпълнил едно обещание а за другото и няй големите звезди понякога искат почивка да се осетят свободни явно тогава е решил да кара по свободно човека незнам защо хората славят понякога простотията ако пушиш и пиеш и биеш е кев има и по честни политици ама тях не ги избират нали за Радев мога да кажа за вмомента че е честен и почтен човек а за Бойко одавна го знаят всички ако щете плютеме но това е моето мнение

Ако ще правиш глупости, не си поставяй кандидатурата за президент, а си стой тук и попълвай коментари. Тази и въобще всички ръководни длъжности изискват капацитет и отговорност. Да не се бяха каляли с други дела, никой нямаше да се интересува дали са по опашките. Тази постъпка на фона на останалото (дори и по случйност да не е нарочна) изглежда като евтина халтура, която е обидна за всички избиратели. Но нека оставим критикарството и освободени от емоций (т.е. без духай, не духай и подобни), нека тука под снимката на президента и в чест на неговия героизъм, нека всеки един напише какво и най важното как, трябва да се промени от или чрез ръководните държавни органи въобще, в републиката, за да се подобри положението и осигури просперитета на населението.

Не виждам какво лошо има в това всеки да си чака реда където и да е, даже и да е бензиностанция.Нали той е един от нас?Все пак да не забравяме „стъпалото“ на което се намират те.Не е въпросът,като видим г–н министър–председателя да скочим вкупом,да му налейм бензин и тн и тн.А президента– не виждам нищо лошо в това,което е направи.Всички чакат–и той ще чака.Нали е един от нас?РS Има една малка книжка–как да се държим в обществото–не е лошо да се прочете.