fbpx

Защо да разчитаме на системите за контрол на достъп?

Новини
реклама

Днес повече от всякога се разчита на системи за контрол на достъп. Те са полезни не само физическите лица, но и за собствениците на бизнес сгради и институции. Иновациите в контрола на достъпа, се изразяват в съвременни технологии, с чиято помощ се ограничава влизането на външни лица във входове на блокове, портали на корпорации, кабинети и много други. Как помагат тези системи и защо да разчитате на тях, ще прочетете в следващите редове на статията.

Офис врати с чип за влизане

Най-добрите системи за контрол на достъп, позволяват да сложите устройство, което да не позволява на лица, които не са част от персонала на фирмата Ви или поверената Ви институция, да влизат в различните офиси. Само и единствено служителите ще разполагат карти, които използват специалния чип, който трябва да премине през проверка, за да се отключи дадената врата. Такива устройства вече се използват и са много ефективни, така че не ги подценявайте като вариант.

реклама

Портали с дистанционно отваряне

За да се даде възможност на определени хора да посещават даден имот, може да се разчита на техниката за дистанционно отваряне на портал. С нея влизащите хора и коли в даден парцел, ще могат да премина само, ако са оторизирани. Входните врати водещи към имота ще се отворят, след като се натисне бутон от оператора, който използва видеонаблюдение и приеме идентификацията на личността. Има варианти за отваряне на бариери с карта, както и влизане чрез пръстови отпечатъци. Вариантите са най-различни, така че трябва да ги опознаете много добре.

Отваряне на врати чрез домофон

Съвременните видове врати могат да се отворят отдалечено чрез натискане на едно – единствено копче на домофона. Преди да бъдат отворени вратите, може да се осъществи разговор между лицето, което иска да влезе и собственикът на апартамент или офис в сградата. В допълнение може да бъде използвана и видео връзка, с която влизащото лица да се идентифицира. Всички тези екстри са част от модерните системи за контрол на достъп, които се предлагат на пазара.

Няколко заключителни думи

Бизнесът и физическите лица все повече използват системи за контрол на достъп. Това не е случайно предвид нуждите на едните и другите. Сега повече от всякога, трябва да знаем кой влиза в обектите и кой има право да посещава определени части от сградите. За щастие можете да разчитате на страхотни технологии, с чиято помощ да получите нужната сигурност и да се наслаждавате на спокойствие по време на работа или почивка във вашия дом.

*публикация

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Как да се справим с ВиК проблемите у дома?

реклама Всяко домакинство се е сблъсквало с проблеми, с водопровода и канализацията. Едни се оплакват от течащи тръби, други пък се жалват от запушени канали, а трети просто не могат да монтират тоалетното казанче. Всички тези неща изискват намесата на специалист, с чиято помощ всичко да си дойде на място. …

Новини
НИМХ: Утре температурите ще стигнат до 15 градуса, от неделя идва застудяване

реклама Снимка pixabay Утре максималните температури на места ще стигнат до 15 градуса, съобщават от НИМХ. В Дунавската равнина и източните райони временно ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. В планинските райони ще бъде слънчево и сравнително топло. В равнинната част от страната след полунощ и сутринта ще …

Новини
Мис България 2020 Радинела Чаушева: Затворете телевизиите за 2 седмици и ще настъпи мир

реклама Снимка инстаграм „Вместо заведенията, ще настане голям мир и спокойствие, ако затворим телевизиите за 2 седмици“, обяви Радинела Чушева, пише HotArena. реклама Подобни възгласи се чуха още през пролетта, когато хората предозираха с твърде много негативни новини по медиите. реклама loading…