fbpx

Защо да изберем пералня със сушилня

Новини
реклама

Всяка модерна домакиня се е сблъсквала с проблема за изсушаване на прането – понякога просто няма къде да се прострат всички изпрани дрехи. Тогава на помощ идва модерната пералня със сушилня, която ще ви помогне да се справите със задачата. С нея не е нужно да губите време и сили за простиране, защото след като тя приключи с прането ви, то ще бъде искрящо от чистота и напълно сухо.

Много домакини все още окачват изпраните дрехи по радиатори или въжета, което едно, че отнема много време и второ, в жилището въздухът става непоносимо влажен. Да не говорим и за миризмите на готвено, цигари и всичко останало, които попиват дълбоко в тъканите, прострени за сушене в стаите.

За да се отървете от всичко това, предлагаме ви да разгледате по-отблизо функционалната пералня със сушилня.

Какво представлява този комбиниран уред?

Това е многофункционално устройство, което успешно съчетава основните качества на пералня и сушилня. Може да изпере прането и бързо да го изсуши , като същевременно осигурява и лек изглаждащ ефект, така че да не се налага домакинята след това да ползва ютията.

Външният вид и размерите на комбинираната със сушилня пералня не се различават от стандартните за обикновените перални. Разходите за покупката им обаче са малко по-високи.

Това се обяснява с факта, че тези машини са оборудвани с още допълнителни опции, които много опростяват работата и поддръжката.

Пералнята с функция за сушене е чудесна възможност за тези, които искат да спестят жизнено пространство и да използват многофункционални уреди.

Принцип на действие

Основната разлика между подобрените устройства за пране и сушене на дрехи от стандартните модели е наличието на втори нагревател. Той е разположен зад барабана – по време на работа на устройството той се върти и разклаща дрехите, изсушавайки ги равномерно. Специално вградените сензори за влага сигнализират когато дрехите са вече достатъчно сухи, а извлечената влага се източва в отделен резервоар.

Функцията за сушене е възможно да бъде активирана както ръчно, така и автоматично. В първия случай времето на цикъла се определя по преценка на потребителя и след изтичането му машината се изключва.

Уредите разполагат също така и с термометър, който следи температурата на въздуха и нивото на влажност. Въз основа на получените данни системата изчислява количеството влага. Веднага след като съдържанието на влага в прането достигне зададената стойност, цикълът спира.

Вижте повече на Elis.bg

 

*публикация

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Александър Сано катастрофирал на опасния път Русе – Бяла

реклама кадър: Bri4ka. COM Първата си кола Александър Сано купил два дни преди да му излезе книжката от барман за колосалната сума от 350 лева – Ситроен Аксел с боксеров двигател.  След като купил нови гуми на колата Сано я карал цели осем месеца, а след това я дал на …

Новини
Пловдивчанин пропадна в коварна яма на чисто нов тротоар

реклама снимки: Асен Костов, „Забелязано в Пловдив“ „Това не е монтаж или сюжет от филм! Това е резултат от ремонта по водния проект на ул. Луда Яна, продължаващ пети месец!“, това написа във Фейсбук ядосаният пловдивчанин Асен Костов, който пропадна в дълбока дупка в тротоара на посоченото място и рани …

Новини
Незаконните археологически находки в дома ми са подхвърлени, твърди Пламен Бобоков

реклама кадър bTV Подсъдимият бизнесмен Пламен Бобоков определи като фарс започналото срещу него дело за незаконно притежаване на археологически находки по време на първото заседание в Русенския Окръжен съд. Той е обвинен, че е държал в къщата си в Русе 50 железни върхове на стрели и копия на стойност 652 …