fbpx

Защо да изберем компресори под наем през 2022 г.?

Новини

В случай, че стартирате краткосрочен производствен проект не е необходимо веднага да планирате покупката на компресор. При такива ситуации обикновено липсва абсолютната представа относно каква ще бъде натовареността на производството, както и каква ще е реалната нужда от сгъстен въздух. В такива случаи най-доброто решение е да се насочите към компресор под наем.

Защо да изберем компресори под наем?

Използването на компресор под наем ще намали рисковете от ненужна инвестиция. Често в практиката при краткосрочни производствени проекти, както и за предприятия, които тепърва стартират нови производствени линии се допускат грешки при избора на правилния компресор. Поради липсата на достатъчно яснота върху нуждата от сгъстен въздух и натовареността, производствата избират да закупят неподходящия компресор – такъв, който е твърде мощен за натоварването или пък твърде малък и с неподходящо налягане.

външна реклама

Изборът на подходящ компресор изисква предварителна планировка и изцяло зависи според вида на производството, неговия капацитет, натовареност и нужди. От друга страна трябва да сте наясно и с обслужването на оборудването – дали сте способни да отделите необходимото време или е по-добре да се насочите към по-лесните за поддръжка иновативни решения. От отговорите на всички тези въпроси зависи към какъв вид компресорно оборудване е най-добре да се насочите, според индивидуалните нужди на производствения процес.

Компресори под наем от Sinerga

За да минимизирате напълно риска от покупката на неподходящ компресор, най-добре е първоначално да се ориентирате към наемането на такъв. Ние предоставяме компресори под наем, като предварително съобразяваме нуждата от сгъстен въздух и самото натоварване. След което на база продължителност на проекта предоставяме най-доброто индивидуално решение според ситуацията. За нови производствени процеси, както и за краткосрочни такива предоставяме компресори под наем. Когато е налице пълна яснота относно необходимостта от обем на компресора ще ви посъветваме да преминете към покупката на компресор, изсушител и друго компресорно оборудване.

При наемането на компресор от Синерга, целият процес по правилната инсталация и последваща поддръжка и сервиз е наш ангажимент. Всички разходи по време на обслужването на предоставеното под наем компресорно оборудване за производство или обработка на сгъстен въздух са за наша сметка, като вие не се ангажирате с каквато и да било отговорност при смяната на консумативи или други сервизни дейности. След инсталацията на компресорното оборудване, наш сервизен специалист ще ви инструктира за правилната експлоатация на оборудването. Ако в процеса на работа се окаже, че имате нужда от по-голям или по-малък компресор, наша е задачата да го подменим с подходящия, така че производството да продължи, без излишно забавяне.

Синерга ООД е сертифициран дистрибутор на Ingersoll Rand – водеща марка компресори и оборудване за производствени линии, която вече години наред ги снабдява с необходимата мощност за осъществяване на поставените цели. Ние гарантираме, че предоставеният от нас компресор или цялостно оборудване работят сигурно и надеждно, съгласно всички изисквания и предоставят нужното количество сгъстен въздух, от който вашето производство има нужда.

*публикация

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!